Πολιτική

Ένταση στη Βουλή: Η Φωτεινή Πιπιλή κινήθηκε προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ για να ζητήσει εξηγήσεις

Ένταση επικράτησε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με πρωταγωνίστρια την Φωτεινή Πιπιλή.

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς, με το κλίμα να οξύνεται. Κάποια στιγμή, η κάμερα του καναλιού της Βουλής κατέγραψε την Φωτεινή Πιπιλή να σηκώνεται από τη θέση της και να κατευθύνεται προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ζητήσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή ήταν η χειρονομία ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – χειρονομία που παραπέμπει σε κατανάλωση αλκοόλ. 

Βίντεο: Όταν η Φωτεινή Πιπιλή βρέθηκε στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, ο οποίος επανέφερε την τάξη, ενώ πυροσβεστικά λειτούργησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος έσπευσε δίπλα στη συνάδελφό του.

Το συμβάν σχολίασε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής.

Η κα. Πιπιλή «μου είναι συμπαθέστατη, αλλά ελπίζω να μην επαναληφθεί (σσ. αυτή η συμπεριφορά). Βουλευτής δεν πρέπει να ζητά τα ρέστα από τα έδρανα των αντιπάλων», είπε χαρακτηριστικά.

Οξύνθηκε το κλίμα στη Βουλή: Η στιγμή που η Φωτεινή Πιπιλή κινήθηκε προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ για να ζητήσει εξηγήσεις Facebook Twitter
Φωτ: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI

Οξύνθηκε το κλίμα στη Βουλή: Η στιγμή που η Φωτεινή Πιπιλή κινήθηκε προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ για να ζητήσει εξηγήσεις Facebook Twitter
Φωτ: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI

πηγή: lifo

now/politics/entasi-sti-boyli-i-foteini-pipili-kinithike-pros-ta-edrana-toy-syriza-gia-na-zitisei

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button