Πολιτική

Ένταση on air ανάμεσα σε Κυρανάκη και Τζάκρη- «Είστε γελοία», «είστε ακροδεξιός και φασίστας»

Ένταση και χαρακτηρισμοί σημειώθηκαν ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη σε τηλεοπτική συζήτηση. 

Οι δύο πολιτικοί, Κυρανάκης και Τζάκρη, διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο δεν άργησε να βγει εκτός ορίων η συζήτηση.

Αφορμή για την έντονη αντιπαράθεση στάθηκε ο κατώτατος μισθός και γενικότερα η οικονομική πολιτική. 

«Είστε γελοία» της είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, με την Θοδώρα Τζάκρη να απαντάει «είστε γελοίος και φαίνεστε», ενώ τον κατηγόρησε πως από έβδομος επιλαχών που είναι αυτήν την στιγμή δεν θα εκλεγεί καν. 

«Καλύτερα να μην εκλεγώ για να μην χρειάζεται να σας ακούω στα πάνελ, και να μην περνάω αυτό το βασανιστήριο» ήταν η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ. 

«Λυπάμαι τους συνεργάτες σας που σας ακούνε κάθε μέρα» επέμεινε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και αρνήθηκε να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό «γελοία». 

Η Θεοδώρα Τζάκρη από την πλευρά της τον χαρακτήρισε «ακροδεξιό και φασίστα» και είπε πως έτσι θα λάβει ψήφους από το μισαλλόδοξο ακροατήριο. 

Τελικά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης επέμεινε στον χαρακτηρισμό του, παρόλα αυτά η Θοδώρα Τζάκρη παρέμεινε στην εκπομπή. 

ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαία η επίθεση Κυρανάκη στην Τσάκρη

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Η χυδαία επίθεση του κ. Κυρανάκη στη Θεοδώρα Τζάκρη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica είναι ενδεικτική για το πού ωθεί η ΝΔ την προεκλογική συζήτηση: στις ύβρεις, στους τραμπουκισμούς και στον σεξισμό».

«Μάλιστα», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη. Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης».

https://www.lifo.gr/now/politics/entasi-air-anamesa-se-kyranaki-kai-tzakri-eiste-geloia-eiste-akrodexios-kai-fasistas

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button