Πολιτική

Αν. Τομεάρχης Αγροτικού του ΠΑΣΟΚ ο Ν. Μπουνάκης

«Άρωμα» Κρήτης είχε η σημερινή ανακοίνωση των Τομέων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. 

Ο Νίκος Μπουνάκης, τοποθετήθηκε στη θέση Αναπληρωτή Γραμματέα στον Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η μακρά επαγγελματική του σταδιοδρομία στον τομέα της αγροτικής επιχειρηματικότητας τον καθιστά μια ποιοτική και εγγυημένη επιλογή για το κόμμα που όπως φαίνεται μπαίνει άμεσα και συντονισμένα στην προεκλογική περίοδο.

Ποιος είναι ο Νίκος Μπουνάκης

Ο Νίκος Μπουνάκης γεννήθηκε στις Αρχάνες το 1968 και ζει στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος, BSc, Γεωργοοικονομολόγος, PgDip, MSc, MBA.

Από μικρός ενταγμένος στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ ο κ. Μπουνάκης έχει διατελέσει στέλεχος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ, εκλεγμένο μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου και της Περιφερειακής Επιτροπής Κρήτης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ήταν πρόεδρος του σπουδαστικού συλλόγου της Σχολής Τεχνολόγων Γεωπόνων και εκπρόσωπος των φοιτητών στο συμβούλιο του ΤΕΙ Κρήτης. Στο 10ο συνέδριο του κινήματος εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Εργάστηκε σε επιχειρήσεις βιομηχανικών προϊόντων και υπηρεσιών ως διευθυντικό στέλεχος στα τμήματα πωλήσεων και marketing και ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα διοίκησης ποιότητας, αγροτικής επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης, marketing και ασφάλειας τροφίμων.

Σήμερα είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Proactive A.Ε. Το 2015 δημιούργησε με ομάδα ελαιοπαραγωγών την οργάνωση «ΕΛΑΙΗ-ΑΡΧΑΝΕΣ», της οποίας είναι διαχειριστής και πρόεδρος του ΔΣ.

Επίσης, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στους τομείς Παραγωγής και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων ενώ είναι εταίρος της επιχείρησης «Βιβλιοχαρτεμπορική Μπουνάκη Ε.Ε.».

Από το 2006 διδάσκει τα μαθήματα της διοίκησης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων στην Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ.

Επιστημονικές του εργασίες έχουν δημοσιευτεί σε ιταλικά και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά.

Υπήρξε εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αρχανών και είναι μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μάνατζμεντ Ελλάδος.

πηγή: creta24

tomearchis-agrotikoy-pasok-o-n-mpoynakis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button