Πολιτική

Βόζεμπεργκ για Γεωργούλη: «Η γυναίκα δεν μπορούσε για 6 μήνες να δει κανέναν- Ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα»

Ελίζα Βόζεμπεργκ σχολίασε την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ αναφέρθηκε και στην καταγγέλλουσα. 

H ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας στο Realfm αναφέρθηκε σε όσα γνωρίζει αναφορικά με την καταγγελία εις βάρος του ανεξάρτητου πλέον ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη.

Συγκεκριμένα είπε πως η καταγγέλλουσα είναι ένα κορίτσι μορφωμένο και χαίρει εκτιμήσεως στις Βρυξέλλες, ενώ στηλίτευσε και την πληροφορία την οποία μετέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την αποκάλυψη του ονόματός της. Η Ελίζα Βόζενμπεργκ σχολίασε ότι είναι θλιβερό να διαρρέουν προσωπικά δεδομένα σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση.

Η Ελίζα Βόζενμπεργκ αποκάλυψε ότι η γυναίκα που προχώρησε στην καταγγελία «είχε υποστεί τέτοιο σοκ και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που υπέστη, που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν ή να μιλήσει με κανέναν, γιατί φοβόταν ότι αυτό θα μαθευτεί από τους γονείς της, τους οποίους ήθελε να διαφυλάξει και η ίδια είχε πάθει έντονο ψυχικό κλωνισμό. Και με αυτό που συμβαίνει τώρα με τον κανιβαλισμό που υφίσταται από μερίδα του τύπου» πρόσθεσε. 

Η Ελίζα Βόζενμπεργκ πρόσθεσε ότι είχε συναντήσει μια φορά μόνο την καταγγέλλουσα πριν από την καταγγελία στις Βρυξέλλες το 2020, ενώ πρόσθεσε ότι το φερόμενο θύμα δεν συζητούσε για το περιστατικό.

«Δεν μιλούσε. Δεν το συζητούσε ποτέ αυτό. Δεν είχε μόνο σοκ μέσα της, είχε και ντροπή. Μία γυναίκα, η οποία υφίσταται κάτι τέτοιο, ντρέπεται. Κάθε γυναίκα που έχει φιλότιμο και συνείδηση, νιώθει ντροπή, νιώθει προσβολή στο σώμα της, στην ψυχή της, νιώθει αισθήματα τα οποία είναι απολύτως αρνητικά» τόνισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Σε άλλο σημείο, η Ελίζα Βόζενμπεργκ τόνισε πως «ο μεν δράστης είναι φερόμενος, δηλαδή καλύπτεται από το τεκμήριο της αθωότητας», ωστόσο υπογράμμισε πως η καταγγέλλουσα είναι πραγματικό θύμα. Πρόσθεσε δε, πως αν τα υπέστη από αυτόν θα αποδειχθεί από την δικαιοσύνη, αλλά «ότι τα υπέστη δεν υπάρχει καμία αμφιβολία»

«Είχα ακούσει φήμη για σεξουαλική παρενόχληση όχι για βιασμό, τέτοιες περιπτώσεις καταγγέλλονται σε αρμόδια υπηρεσία του Ευρωκοινοβουλίου. Ενώ η κοπέλα δεν ήταν συνεργάτιδά του και κατήγγειλε στην βελγική δικαιοσύνη» διευκρίνισε.  

https://www.lifo.gr/now/politics/bozempergk-gia-georgoyli-i-gynaika-den-mporoyse-gia-6-mines-na-dei-kanenan-itan-toso

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button