Πολιτική

Δυστύχημα στα Τέμπη- Καραμανλής: «Δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων»

Στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη βρέθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Εμφανώς συγκινημένος από το μέγεθος της τραγωδίας, υποσχέθηκε ότι θα γίνουν τα πάντα προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια.

«Οι σκέψεις όλων βρίσκονται στα θύματα και τις οικογένειές τους. Είναι δύσκολη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Ακόμη δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων. Θα διερευνήσουμε με απόλυτη σοβαρότητα και διαφάνεια τα αίτια του τραγικού συμβάντος. Ό,τι πούμε τώρα θα είναι πρώιμο. Θα ήθελα να δείξουμε όλη ψυχραιμία. Θα κάνουμε τα πάντα να διερευνήσουμε τα αίτια και να μην αφήσουμε τίποτα κάτω από το χαλί», δήλωσε.

Στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από τα μεσάνυχτα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας βρέθηκαν ο υπουργός, Χρηστος Στυλιανιδης και ο υφυπουργός, Βαγγέλης Τουρνάς, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, ο αρχηγός και η ηγεσία του Πυροσβεστικου Σώματος. Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν ο υπουργός, Τάκης Θεοδωρικακος, ο αρχηγός, Κώστας Σκούμας και οι επιτελείς.

Σημειώνεται ότι με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος στη χώρα. Παράλληλα, αναβλήθηκαν οι σημερινές συνεδριάσεις στη Βουλή.

πηγή: lifo

now/politics/dystyhima-sta-tempi-karamanlis-den-gnorizoyme-ton-akribi-arithmo-ton-thymaton

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button