Πολιτική

Εκλογές 2023-Αντώναρος: Εγώ έβλεπα μια διαφορά- Έπρεπε να δίνω ελπίδες

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η αναφορά του Ευάγγελου Αντώναρου σε τηλεοπτική εκπομπή πως είχε προβλέψει την μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2023

Σε εκπομπή με αντικείμενο το αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής και με ορίζοντα προς τις δεύτερες εκλογές ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος κατέβηκε υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είπε μεταξύ άλλων: «Εγώ έβλεπα μια διαφορά».

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή και υποψήφιος πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στο AtticaTV έκανε αποτίμηση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 21ης Μαϊου, ενώ άσκησε κριτική και σε τακτικές εντός του κόμματος. 

«Εγώ έβλεπα μια διαφορά, θα μου πείτε “γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες ότι πάτε καλά”, γιατί είμαι ενταγμένος σε ένα κόμμα και θα είμαι και στις επόμενες εκλογές, και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες, να κρατώ ζεστούς όσους έβλεπα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αντώναρος. 

Σύμφωνα με τον ίδιο το μήνυμα της πολιτικής επικοινωνίας πρέπει να είναι σαφές και επαναλαμβανόμενο χωρίς αλλαγές. Σημείωσε ακόμη πως υπήρχε μια «πολυφωνία στελεχών». «Ερχόταν κάθε βράδυ ένα κείμενο τεκμηρίωσης για όλους τους υποψηφίους, κείμενα που έδιναν κάποιες κατευθύνσεις. Διαπίστωσα πως πολλοί συνυποψήφιοί μου δεν τα διάβαζαν. Με ρωτούσαν την άλλη μέρα ποιο ήταν το θέμα» τόνισε ο Ευάγγελος Αντώναρος. Πρόσθεσε πως υπήρξε κακός συντονισμός στελεχών, ενώ είπε ακόμη πως υπήρξε και «κακός συντονισμός και μεγάλη έλλειψη εκλογικών αντιπροσώπων».

Συμφώνησε με την κριτική πως το αφήγημα της απλής αναλογικής «βρήκε τοίχο» και τόνισε: «Η προσπάθεια υπερβολικής φιλικής προσέγγισης προς το ΠΑΣΟΚ για μένα ήταν λάθος, διότι διεκδικούμε ένα μέρος της ίδιας πελατείας».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα στο 5.09.00

https://www.lifo.gr/now/politics/ekloges-2023-antonaros-ego-eblepa-mia-diafora-eprepe-na-dino-elpides

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button