Πολιτική

Εκλογές 2023: Η Λατινοπούλου καλωσόρισε επίσημα την Εύη Βατίδου στο κόμμα της

Με ένα Instastory η Αφροδίτη Λατινοπούλου καλωσόρισε και επίσημα την Εύη Βατίδου στο κόμμα της «ΠΑΤΡΙΔΑ», που κατεβαίνει στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η Εύη Βατίδου όπως έκανε ήδη από χθες γνωστό με ανάρτησή της, θα είναι υποψήφια στη Β’ Αθηνών στις επερχόμενες εκλογές, με την Αφροδίτη Λατινοπουλου.

Κάλεσε δε, με το βίντεο που ανάρτησε στο Twitter, τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία καθώς, όπως είπε μεταξύ άλλων, από την αποχή επωφελούνται τα μεγαλύτερα κόμματα.

Σήμερα με νέα ανάρτηση, η Αφροδίτη Λατινοπούλου καλωσορίζει την Εύη Βατίδου και επίσημα ως υποψήφια του κόμματός της.

«Καλώς όρισες και επίσημα λοιπόν» λέει στο βίντεο η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Στην συνέχεια η Εύη Βατίδου τη ρωτά για ποιον λόγο της επέλεξε και εκείνη με τη σειρά της κοιτώντας την κάμερα λέει πως «Η Εύη Βατίδου, είναι μία σύγχρονη, νέα γυναίκα, έχει δώσει αγώνες, ξέρει να πατάει στα πόδια της. Είναι ο άνθρωπος που χρειαζόμαστε, γιατί ξέρει την καθημερινότητα. Δεν φοβάται να πει την άποψή της όπως πολύς κόσμος φοβάται στη σύγχρονη κοινωνία και βγαίνει μπροστά για να υπερασπιστεί τα ιδανικά της και τα πιστεύω της».

Στη συνέχεια, τον λόγο παίρνει η Εύη Βατίδου για να απαντήσει για ποιον λόγο η ίδια επέλεξε την Αφροδίτη Λατινοπούλου για να κατέβει μαζί της στις εκλογές.

«Με το που γνώρισα την Αφροδίτη είχαμε μια χημεία μεταξύ μας. Είμαστε δύο νέες γυναίκες, ανταλλάσσουμε απόψεις, και πιστεύω πάρα πολύ στη θεωρία της, την ιδεολογία της και την σκέψης της» είπε στο βίντεο η Εύη Βατίδου.

https://www.lifo.gr/now/politics/ekloges-2023-i-latinopoyloy-kalosorise-episima-tin-eyi-batidoy-sto-komma-tis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button