Πολιτική

Εκλογές 2023: Ο Οικονόμου προαναγγέλλει ανακοινώσεις – «Την Παρασκευή όλες οι απαντήσεις»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, προανήγγειλε ανακοινώσεις σχετικά με τις εκλογές κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Σε ερώτηση για το εάν το υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής είναι το τελευταίο, για το πόσες ενημερώσεις θα κάνει ο ίδιος, και για το ποσοστό αύξησης του κατώτατου μισθού ο κ. Οικονόμου είπε ότι στο επερχόμενο υπουργικό θα δοθούν απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα.

Όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν εάν οι ανακοινώσεις θα γίνουν απλώς για το υπουργικό και τυχόν νέα νομοσχέδια, επέμεινε – χαμογελώντας – πως όλα θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή.

Για το ζήτημα της πρώην γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, επανέλαβε ότι όλα τα στοιχεία που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση σταθμίζονται και με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, η οποία δεν θα αργήσει, θα υπάρξει και η απάντηση στο θέμα αυτό. «Σταθμίζονται όλα τα στοιχεία. Το μόνο που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι αν υπήρχε πιθανότητα στελέχους της ΝΔ να έχει καταδικαστεί με ομόφωνη, αμετάκλητη απόφαση δικαστηρίου δεν θα υπήρχε καν συζήτηση αν θα ήταν μέλος της ΝΔ ή υποψήφιος στις εκλογές» είπε, αφήνοντας αιχμές για την καταδικαστική απόφαση κατά του Νίκου Παππά, του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με την υπόθεση του Παύλου Πολάκη σημείωσε ότι θεωρεί αυτονόητη τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας σύρεται σήμερα αναγκαστικά στη διαγραφή του κ. Πολάκη, αυτό είναι αυτονόητο. Όμως το ζήτημα δεν είναι αυτό. Ο κ. Πολάκης δεν είναι απλώς ένα πρόσωπο που ξέφυγε. Ο κ. Πολάκης είναι ο βασικός εκφραστής της πολιτικής, της ιδεολογίας, της ταυτότητας αυτού που κόμισε ο κ. Τσίπρας στον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική ζωή της χώρας από το 2011 και μετά. Ο πολακισμός, ο συριζαϊσμός είναι δύο βασικά συστατικά της ταυτότητας του κ. Τσίπρα, της παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική ζωή της χώρας” είπε, υπογραμμίζοντας ότι ο πολακισμός είναι το μεδούλι του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μέσα στο σώμα του κ. Πολάκη υπάρχει το πνεύμα του κ. Τσίπρα» σημείωσε.

πηγή: lifo

now/politics/ekloges-2023-o-oikonomoy-proanaggellei-anakoinoseis-tin-paraskeyi-oles-oi-apantiseis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button