Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το δίλημμα είναι «σταθερότητα ή μπάχαλο»

Στην Ελευθερούπολη της Καβάλας βρέθηκε και μίλησε για τις επικείμενες εκλογές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το δίλημμα των εκλογών δεν είναι μόνο “μπροστά ή πίσω”, είναι “σταθερότητα ή μπάχαλο”», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος σε πολίτες της Ελευθερούπολης Καβάλας και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι βρίσκεται σε «βέρτιγκο παλινωδιών», ενώ για το σχέδιο «Δήμητρα» επισήμανε ότι «αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο, θα μπορούσε να ήταν γελοίο».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μην ξεχάσετε τι έγινε το 2015

«Είναι ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης ο οποίος φροντίζει να μας θυμίζει τι ακριβώς έγινε το πρώτο εξάμηνο του 2015. Μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό το οποίο έγινε» ανέφερε στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Τους συνταξιούχους δεν χρειάζεται να το πω. Διότι θυμάστε όταν περιμένατε στις ουρές για να πάρετε τα 60 ευρώ και πως η χώρα έφτασε στο χείλος του γκρεμού. Μην τους αφήσουμε να ξανακάνουν τα ίδια. Ο μόνος τρόπος να αποτρέψουμε αυτό το μακρινό σενάριο είναι με το να είναι ισχυρή η Νέα Δημοκρατία στην κάλπη της 21ης Μαΐου. Άρα το δίλημμα, φίλες και φίλοι, δεν είναι μόνο “μπροστά ή πίσω”. Είναι, να το πω πολύ απλά, όπως θα το λέγατε στο καφενείο, “σταθερότητα ή μπάχαλο”. Δεν υπάρχει άλλη πρόταση σήμερα για κυβερνήσεις εκτός από αυτήν της Νέας Δημοκρατίας» επισήμανε. 

«Εσείς είστε η καλύτερη δημοσκόπηση»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και σε όσους αμφισβητούν τις δημοσκοπήσεις σημειώνοντας ότι «επειδή πολλά ακούω από κάποιους οι οποίοι τελευταία μέσα στον πανικό τους θέλουν να αμφισβητήσουν τις δημοσκοπήσεις, εγώ τους απαντώ: όπου κι αν πάω στην πατρίδα, δεν χρειάζεται να κάνω καμία δημοσκόπηση. Βλέπετε τον κόσμο ο οποίος είναι σήμερα εδώ. Παντού ο κόσμος βγαίνει και προσέρχεται στις συγκεντρώσεις μας. Μας στηρίζει. Εσείς είστε η καλύτερη δημοσκόπηση και η καλύτερη απάντηση σε όσους αμφισβητούν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει δυναμική μεγάλης νίκης σε αυτή την εκλογή».

Ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε ιδιαίτερα στους νέους και τους κάλεσε στις εκλογές της 25ης Μαΐου να επιλέξουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, που εγγυάται, όπως είπε, καλύτερες δουλειές, σπίτια και προκοπή και όχι «εκείνους που ντρέπονται για το παρελθόν τους και δεν έχουν να πουν τίποτα για το μέλλον των νέων».


 

https://www.lifo.gr/now/politics/kyriakos-mitsotakis-dilimma-einai-statherotita-i-mpahalo

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button