Πολιτική

Ματαιώθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Χειμάρρα λόγω καιρικών συνθηκών

Σε «επόμενο διάστημα» θα πραγματοποιηθεί τελικά η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη στην Αλβανία λόγω καιρικών συνθηκών, όπως αναφέρει ανακοίνωση. 

«Λόγω καιρικών συνθηκών δεν είναι δυνατή η πτήση ελικοπτέρου, η προγραμματισμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, μετατίθεται και θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο διάστημα», σημειώνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. 

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει σήμερα στην Αλβανία όπου αναμένεται να μετάσχει στις εργασίες της Συνόδου Ε.Ε. – Δυτικών Βαλκανίων στα Τίρανα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα συναντηθεί με τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα. Πριν από τις διμερείς συναντήσεις με την αλβανική ηγεσία, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, η Ελλάδα στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας και επιδιώκει τη βελτίωση των διμερών σχέσεων με τη γειτονική χώρα.

πηγή: lifo

now/politics/akyrothike-i-episkepsi-toy-prothypoyrgoy-sti-heimarra-logo-kairikon-synthikon

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button