Πολιτική

Μητσοτάκης από τα Χανιά: Ο λαός δεν θέλει δεύτερη φορά συμφορά, αλλά προκοπή

Ανοιχτή ομιλία στην Πλατεία Γ. Κατεχάκη, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες και τόνισε πως από τα Χανιά που είναι οι ρίζες του, παίρνει κουράγιο για τον προεκλογικό αγώνα.

Αναφέρθηκε στους γονείς του, σημειώνοντας πως νιώθει την παρουσία του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη στην πόλη, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως δεν θα είναι μόνο η Κρήτη «μπλε», αλλά ολόκληρη η χώρα.

«Γιατί ο λαός δεν θέλει δεύτερη φορά συμφορά, αλλά προκοπή» είπε, χαρακτηριστικά, και έκανε απολογισμό του κυβερνητικού έργου, αναφέροντας: «Έγιναν όλα τέλεια; Όχι, θα πω πρώτος εγώ».

Εν συνεχεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως εάν η Νέα Δημοκρατία επανεκλέγει κυβέρνηση, τόσο θα αυξηθούν οι μισθοί και θα φτάσουν στα επίπεδα της Ευρώπης.

Έκανε, ακόμα, λόγο για εκσυγχρονισμό της Υγείας, με αύξηση του προσωπικού και χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και δήλωσε πως θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη του ψηφιακού κράτους.

Σημαντική θα είναι και η στεγαστική πολιτική που θα αφορά κυρίως τις νεότερες ηλικίες, σημείωσε, σε άλλο σημείο της ομιλίας του στα Χανιά. 

Άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως «λέει όχι σε όλα και ναι στο τίποτα» και επέκρινε το κόμμα γιατί παρά το σύνθημα «Δικαιοσύνη παντού», «έχει δίπλα του τον καταδικασμένο Παππά».

«Στις 21 Μαΐού όλη η Κρήτη θα είναι γαλάζια σαν τη θάλασσα και τον ουρανό της όπως και η Ελλάδα» είπε.

https://www.lifo.gr/now/greece/kyriakos-mitsotakis-apo-ta-hania-o-laos-den-thelei-deyteri-fora-symfora-alla-prokopi

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button