Πολιτική

ΝΔ: Σε ένα δημοκρατικό κόμμα, η διαγραφή Πολάκη θα ήταν αυτονόητη- Ο φοβισμένος κ. Τσίπρας δεν τολμάει

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει την ομόφωνη εισήγηση του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ να θέσει τον Παύλο Πολάκη εκτός ψηφοδελτίων αλλά να μην το διαγράψει από το κόμμα.

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει «φοβισμένο» τον Αλέξη Τσίπρα ενώ διερωτάται μεταξύ άλλων, από πού κρατούν οι Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για να τους κρατάει ακόμα στο κόμμα.

«Σε ένα δημοκρατικό κόμμα, η διαγραφή του κ. Πολάκη μετά τη χυδαία και φασιστική ανάρτηση με τις προγραφές δημοσιογράφων και δικαστικών, θα ήταν αυτονόητη. Ο φοβισμένος κ. Τσίπρας δεν τολμάει ούτε αυτό, παρότι από τον ΣΥΡΙΖΑ το είχαν προαναγγείλει. Γιατί, εκτός από τον κ. Πολάκη, πρέπει να καταδικάσει και τις απόψεις του» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συνεχίζει δε, διευκρινίζοντας πως «Δηλαδή, αυτά που λέει κι ο ίδιος με άλλα λόγια. Αλλά ούτε αυτό μπορεί να κάνει, ούτε τον καταδικασμένο στενότερο συνεργάτη του, κ. Παππά, να αφήσει εκτός ψηφοδελτίων. Από πού τον κρατούν άραγε για να τους κρατάει;».

Σημειώνεται ότι μετά από 3,5 ώρες συνεδρίασης, το εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε με ομόφωνη εισήγησή του να τεθεί εκτός των ψηφοδελτίων για τις επερχόμενες εκλογές ο Παύλος Πολάκης, απόφαση που θα συζητηθεί στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την ερχόμενη Πέμπτη.

Αναμένεται δε και η παραπομπή του, με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παύλος Πολάκης παραμένει προς το παρόν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον μέχρι τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη.

πηγή: lifo

now/politics/nea-dimokratia-se-ena-dimokratiko-komma-i-diagrafi-polaki-tha-itan-aytonoiti-o

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button