Πολιτική

Ο Γιατρομανωλάκης απαντά σε σχόλιο για γάτα που έσωσε: Με ξεπερνά η υποκρισία

Με μια φωτογραφία, στην οποία ταΐζει τη γάτα που βρήκε στον δρόμο και μια μακροσκελή ανάρτηση απάντησε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης σε δημοσίευμα που σχολίαζε το γεγονός ότι φροντίζει το ζώο στο γραφείο του στο υπουργείο. 

«Με ξεπερνά η υποκρισία μιας μερίδας ανθρώπων που το παίζουν προοδευτικοί και μέσα τους κρύβουν απύθμενο συντηρητισμό και φυσικά τόση τοξικότητα όση το βάρος τους», τόνισε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης

«Δεν θα αλλάξω και χαρακτήρα για να ικανοποιήσω ξεπερασμένα στερεότυπα που δεν με αφορούν καν», υπογράμμισε σε άλλο σημείο ο υφυπουργός Πολιτισμού, ενώ δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία ταΐζει με μπιμπερό τη γάτα.

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Μαχητές δικαιωμάτων αλά καρτ και βάσει κομματικής ταυτότητας δεν γίνεται

Το δημοσίευμα στο οποίο απάντησε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης αναφερόταν σε ανάρτησή του για τη γάτα που βρήκε στον δρόμο τις ημέρες του Πάσχα. 

«Βγήκε πάλι σήμερα γνωστή συντάκτρια γνωστής εφημερίδας να πει ότι επειδή έσωσα ένα γατί το Πάσχα από τον δρόμο και το φροντίζω ακόμα δεν ασχολούμαι με την δουλειά μου. Σωστά, έπρεπε ίσως να πετάω στάμνες από μπαλκόνια το Πάσχα, να σουβλίζω αρνιά και να φωτογραφίζομαι τσουγκρίζοντας αυγά γιατί αυτά κάνουν οι σωστοί πολιτικοί οι σένιοι. Φυσικά τότε δεν θα μου έλεγε ότι δεν ασχολούμαι με τη δουλειά μου. (Ψέματα, και τότε θα το έλεγε αλλά δεν θα το συνέδεε με το Πάσχα)», έγραψε ο υφυπουργός Πολιτισμού. 

«Ή έπρεπε ως άντρας πολλά βαρύς να έχω αφήσει το γατί να πεθάνει στον δρόμο ή να το φορτώσω π.χ. σε κάποιον συνεργάτη μου», σημείωσε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης. 

«Με ξεπερνά η υποκρισία μιας μερίδας ανθρώπων που το παίζουν προοδευτικοί και μέσα τους κρύβουν απύθμενο συντηρητισμό και φυσικά τόση τοξικότητα όση το βάρος τους», συμπλήρωσε.  

Ο υφυπουργός Πολιτισμού συνέχισε γράφοντας πως ποστάρει «υπερήφανα» τη φωτογραφία στην οποία ταΐζει τη γάτα στο γραφείο του. «Πήρε 2 λεπτά με το ρολόι. Πριν και μετά συνέχισα τη δουλειά μου, εκπλήρωσα πλήρως τα καθήκοντά μου, έκανα συναντήσεις, συσκέψεις, μίλησα σε ένα συνέδριο, προχώρησα έργα αρμοδιότητας μου», επεσήμανε. 

«Τέσσερα χρόνια τώρα δεν έχω πάει διακοπές, δεν έχω κλείσει το κινητό μου, αλλά δεν θα αλλάξω και χαρακτήρα για να ικανοποιήσω ξεπερασμένα στερεότυπα που δεν με αφορούν καν», τόνισε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης. 

«Αν θέλουν να γεμίσουν τη στήλη τους ας γράψουν ένα κείμενο αυτοκριτικής για τον τρόπο που δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα στην υπόθεση Γεωργούλη. Μαχητές δικαιωμάτων αλά καρτ και βάσει κομματικής ταυτότητας δεν γίνεται παιδιά, λυπάμαι. Και μετά σας έφταιξε ο γάτος, τι ντροπή», κατέληξε στην ανάρτησή του. 

https://www.lifo.gr/now/politics/o-giatromanolakis-apanta-se-sholio-gia-gata-poy-esose-me-xeperna-i-ypokrisia

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button