Πολιτική

Πολάκης εναντίον Ανδρουλάκη: «Είσαι λίγος, δεν τραβάς, το έχουν καταλάβει όλοι πλέον»

Την ενόχληση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη προκάλεσε ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη όπου έγραφε, μεταξύ άλλων, για «πολακικές συμπεριφορές». 

«Μητσοτάκης και Τσίπρας κακοποίησαν το νόημα των λέξεων “πρόοδος” και “σταθερότητα”. Δεν είναι πρόοδος ούτε τα ψευδοδημοψηφίσματα διχασμού του ελληνικού λαού ούτε τα ψέματα που έγιναν αυταπάτες ούτε οι πολακικές συμπεριφορές ούτε το πελατειακό κράτος. Δεν είναι σταθερότητα οι υποκλοπές. Δεν είναι σταθερότητα μια κεντρική πολιτική επιλογή, όπως το Ταμείο Ανάκαμψης, αντί να χρησιμοποιείται ως μοχλός ανάπτυξης και σύγχρονων υποδομών, να γίνεται ένα διευρυμένο ΕΣΠΑ και να αξιοποιείται με πελατειακούς όρους από τη Νέα Δημοκρατία», γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Ανδρουλάκης.

Στη συνέχει προσθέτει ότι «πρόοδος είναι να έχεις ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, που θα αγκαλιάσει όλους τους αδύναμους και τη μεσαία τάξη. Πρόοδος είναι η ενίσχυση του ΕΣΥ, μια αξιόπιστη πρωτοβάθμια παιδεία».

Ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook απάντησε σε αυτά τα σχόλια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ γράφοντας, μεταξύ άλλων «δεν τραβάς, το έχουν καταλάβει όλοι πλέον».

«Ανδρουλάκη πάλι στον ύπνο σου με έβλεπες; Δεν τραβάς, το έχουν καταλάβει όλοι πλέον! Είσαι και λίγος και σε έχουν… Όταν επιτίθεσαι σε μένα μόνο αυτό αποδεικνύεις! Μετά την Καϊλή, (που θέλει να σε καλέσει και μάρτυρα έμαθα) τα ποσοστά που είχε πάρει το ΚΙΝΑΛ επί Φώφης Γεννηματά θα είναι θρίαμβος αν τα ξαναπιάσεις!», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

«Το δίλημμα είναι και θα είναι: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η ΝΔ, Τσιπρας ή Μητσοτάκης! Θα πάρεις θέση, θέλεις δεν θέλεις! Με τέτοιες δηλώσεις, από μεριάς σου Νικολάκη Ανδρουλάκη, σαν τη χθεσινή και σαν την άλλη με τον Ντογιάκο ξεκαθαρίζει το θέμα πως η λύση για τη χώρα, είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!».

πηγή: lifo

now/politics/polakis-enantion-androylaki-eisai-ligos-den-trabas-ehoyn-katalabei-oloi-pleon

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button