Πολιτική

Υπόθεση Γεωργούλη: «Καταδικάζουμε…αν όμως είναι στημένο πριν τις εκλογές;»- Νέα ανάρτηση από υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ

Υπόνοιες για την υπόθεση Γεωργούλη αφήνει με ανάρτησή την η υποψήφια του ΣΥΡΙΑ στην Θεσσαλονίκη, Αναστασία Γαϊταρτζή.

Η Αναστασία Γαϊταρτζή με ανάρτηση στα social media αφήνει υπόνοιες ότι μπορεί η υπόθεση να είναι «στημένη». Στην ανάρτησή της η Αναστασία Γαϊταρτζή, η οποία είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, γράφει χρακτηριστικά: «Πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών… αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές…? Τότε??».

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την δεύτερη ανάρτηση υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ μετά την χθεσινή της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Βαρέλη- Στεφανίδη, σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης

Η νέα ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος. Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την Κομουνδούρου για υποκρισία. 

«Χθες, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη γυναίκα που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ταυτιζόμενη με ό,τι πιο ρυπαρό υπάρχει στον ελληνικό τύπο! Σήμερα, άλλη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από μια τόσο σοβαρή καταγγελία, βλέπει «στημένο γεγονός». Αλήθεια, πόση υποκρισία πρέπει να διαθέτουν για να ζητούν την ψήφο των πολιτών, μιλώντας για δικαιώματα και αξίες; Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχαν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, που η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό του στοιχείο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ανάρτηση της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Βαρέλη- Στεφανίδη, σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, περιφερειακή σύμβουλος και μητέρα της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη, σε ανάρτησή της υιοθέτησε ουσιαστικά χυδαίο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» για την γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης, την Ελένη Χρονοπούλου

Η ανάρτηση της Ζωής Βαρέλη- Στεφανίδη προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις και από το ΠΑΣΟΚ και λίγη ώρα αργότερα η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τη διέγραψε. Μετά τις διαστάσεις που πήρε το σχόλιό της για την υπόθεση Γεωργούλη, ζήτησε συγγνώμη για την «απαράδεκτη» ανάρτησή της και παραδέχθηκε πως ήταν «σοβαρό ατόπημα». 

https://www.lifo.gr/now/politics/ypothesi-georgoyli-katadikazoymean-omos-einai-stimeno-prin-tis-ekloges-nea-anartisi

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button