Αθλητικά

Έλαμψαν τα ρεθεμνιώτικα σπαθιά στο Ηράκλειο

Στο πανέμορφο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ηρακλείου βρέθηκαν την Κυριακή 4 Ιουνίου οι μικροί Ρεθεμνιώτες ξιφομάχοι,για να συμμετάσχουν στους Παγκρήτιους αγώνες ξιφασκίας που διοργάνωσε η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς με σύνθημα « Η Κρήτη Παίζει Ξιφασκία». Υπήρχε συμμετοχή από όλα τα σωματεία της Κρήτης (Ακαδημία Ξιφασκίας Ρεθύμνου, Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς, Αθλητική Λέσχη Χανίων, Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου, Α.Ο Θησέας Ηρακλείου) και από τον Ταξιάρχη Ναυπλίου.

Οι ξιφομάχοι των αναπτυξιακών ηλικιακών κατηγοριών 8-10 ετών και 11-13 ετών είχαν την ευκαιρία να διασταυρώσουν τα ξίφη τους και να παίξουν με παιδιά από όλη την Κρήτη.

Στην κατηγορία ανάπτυξης 8-10 ετών η Γκουσιοπούλου Ειρήνη, ηΜατσατσίνη Νίκη και η Δρανδάκη Μαρίνα κατέκλεισαν το βάθρο καθώς κατέλαβαν την 1η, 2η και 3η θέση αντίστοιχα , επιβεβαιώνοντας την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στον τομέα της ανάπτυξης και των υποδομών από την Ακαδημία Ξιφασκίας Ρεθύμνου.

Οι Γκουσιόπουλος Γιώργος και Δρανδάκης Διονύσης στην κατηγορία 11-13 ετών έμειναν εκτός βάθρου και κατέλαβαν την 5η και 6η θέση, μιας και είχαν να αντιμετωπίσουν τους πολύπειρους Ηρακλειώτες και Χανιώτες Ξιφομάχους.

Παρ΄ όλα αυτά έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον , μαζί με τους Καμπουράκη Βασίλη και Καμπουράκη Στέλιο που έδωσαν τις πρώτες μονομαχίες τους.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να δουν τα παιδιά τους σε αγωνιστική δράση και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την αγωνιστικήδιάθεση των παιδιών όσο και από την όπως πάντα εξαιρετική φιλοξενία της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Έλαμψαν τα ρεθεμνιώτικα σπαθιά στο Ηράκλειο

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button