Αθλητικά

Έξαλλος ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπειτα από ήττα- Κλώτσησε μπουκάλια νερού

Έξαλλος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα της Αλ- Νασρ από την Αλ- Ιτιχάντ, στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα της Αλ- Νασρ με 1-0, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εμφανώς εκνευρισμένος και αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο κλώτσησε μπουκάλια νερού που ήταν πεταμένα κάτω. 

Αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό ματς στο οποίο ο Πορτογάλος διεθνής δεν μπόρεσε να βρει τον «δρόμο» προς τα δίχτυα. Ο τερματοφύλακας της Αλ- Ιτιχάντ, Μαρτσέλο Γκρόχε, στέρησε στον Ρονάλντο την ευκαιρία να σκοράρει στις καθυστερήσεις, αποκρούοντας το σουτ του 38χρονου. 

Οι υποστηρικτές της Αλ- Ίτιχαντ χλεύαζαν σε όλη τη διάρκεια του ματς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι. Μέχρι στιγμής, ο 38χρονος έχει πετύχει οχτώ γκολ σε επτά αναμετρήσεις με την Αλ- Νασρ στο πρωτάθλημα. 

«Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, αλλά παραμένουμε συγκεντρωμένοι στη σεζόν και στα επόμενα παιχνίδια. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της Αλ- Νασρ για την υποστήριξή σας, ξέρουμε ότι μπορούμε να υπολογίζουμε σε εσάς», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ήττα ο 38χρονος Πορτογάλος. Με αυτή την ήττα η Αλ- Ιτιχάντ πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας δεύτερη την Αλ- Νασρ.

πηγή: lifo

now/sport/exallos-o-kristiano-ronalnto-epeita-apo-itta-klotsise-mpoykalia-neroy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button