Αθλητικά

Έρχονται οι πρώτες απαντήσεις…

Κορυφώθηκαν οι συζητήσεις στον ΟΦΗ με τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους και πλέον οι διοικούντες την ΠΑΕ περιμένουν τις απαντήσεις στις προτάσεις που τους έχουν γίνει, με τις πρώτες ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα.

Στην τελική ευθεία έχουν περάσει οι συζητήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ ΟΦΗ με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει στην ομάδα ο Δέλλας και το συμβόλαιό τους ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες. Το κλίμα στις συζητήσεις ήταν αρκετά καλό και πλέον οι Μηνάς Λυσάνδρου και Ηλίας Πουρσανίδης που ήταν αυτοί που συζήτησαν με τους ποδοσφαιριστές, αναμένουν τις απαντήσεις τους, κάτι που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Πέραν του ότι υπάρχει αμοιβαία θετική διάθεση για ανανέωση του συμβολαίου που έχουν οι ποδοσφαιριστές με τον ΟΦΗ, δεν βγαίνει κάτι άλλο από τις εμπλεκόμενες πλευρές των διαπραγματεύσεων, με τις εξελίξεις να παίρνουν επίσημη μορφή σύντομα. Το ζητούμενο από τον προπονητή της κρητικής ομάδας είναι να μην γίνουν σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ, παρά μόνο όσες είναι ικανές να κάνουν τη διαφορά τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αυτό σημαίνει πως ο αριθμός των μετεγγραφών δεν είναι προκαθορισμένος και θα εξαρτηθεί και από ενδεχόμενες αποδεσμεύσεις που μπορεί να υπάρξουν. Για κάθε περίπτωση πάντως ο Δέλλας έχει κάνει συγκεκριμένες εισηγήσεις και με κάποιους από τους παίκτες που θέλει να φέρει στην ομάδα έχει γίνει διερευνητική επαφή, όχι όμως ακόμα επίσημη πρόταση.

Παράλληλα στις καθημερινές συζητήσεις Δέλλα-Λυσάνδρου και Πουρσανίδη, υπάρχουν και άλλα θέματα που αφορούν την προετοιμασία, όπως οι φιλικοί αγώνες που θα γίνουν κατά τη διάρκειά της. Το μεγαλύτερο πρόγραμμα των αγώνων έχει ήδη “φιξαριστεί” και απομένουν ακόμα κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να ανακοινωθεί. Ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικούς αγώνες κυρίως στην Ολλανδία όπου θα κάνει την προετοιμασία του, αλλά όχι μόνο, καθώς εξετάζονται και προτάσεις για άλλες χώρες και φυσικά για την Ελλάδα.

Για τους εν Ελλάδι πάντως φιλικούς αγώνες, η οριστικοποίησή τους θα εξαρτηθεί και από την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος, κάτι που ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί από τη διοργανώτρια αρχή, καθώς δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Super League 2 και δεν έχει γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας του.

https://creta24.gr/erchontai-oi-protes-apantiseis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button