Αθλητικά

«Έτσι το όνειρο συνεχίζεται και όλοι μαζί μπορούμε!»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα, αλλά και στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, εξέδωσε η διοίκηση του Γιούχτα.

Οι άνθρωποι της ομάδας των Αρχανών κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο της ομάδας και τη στήριξη που παρείχε στον Γιούχτα με την άψογη συμπεριφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Γιούχτας αναφέρει: “Η ομάδα μας στο πρώτο φετινό παιχνίδι στο δικό της «σπίτι» έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα, για την παραμονή στην Super League 2!

Άπαντες στην πράσινη ΠΑΕ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσοι συνέβαλαν, ώστε o σημαντικότερος έως τώρα αγώνας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!

Αρχικά να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων και όλο το προσωπικό που εργάστηκε με περίσσιο ζήλο προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα και η ομάδα μας, στο κρισιμότερο παιχνίδι να επιστρέψει στην φυσική της έδρα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στον φίλαθλο κόσμο για την δυναμική του παρουσία στις κερκίδες του «Μαρκομιχελάκειου» γηπέδου και την θερμή του στήριξη σε όλη την διάρκεια του αγώνα. «Έτσι το όνειρο συνεχίζεται και όλοι μαζί μπορούμε!»

Παράλληλα η ΠΑΕ Γιούχτας, επιθυμεί να ευχαριστήσει το διαιτητικό επιτελείο του αγώνα κ.κ. Σιδηρόπουλο, Κωσταρά, Φωτόπουλο και Σταυρουλάκη για τον άψογο τρόπο που άσκησαν τα καθήκοντα τους, καθώς επίσης τους παρατηρητές της Super League 2 κ.κ. Βαπόρη, Φανουράκη , Μαρκουλιδάκη όπως και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για την εξαιρετική συνεργασία και την συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα”.

https://creta24.gr/etsi-to-oneiro-synechizetai-kai-oloi-mazi-boroume/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button