Αθλητικά

Αγιασμός στο ΒΑΚ για τις νέες εγκαταστάσεις

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, μετά την ολοκλήρωση των τριών γηπέδων για την πρώτη ομάδα και τις ακαδημίες.

Στον αγιασμό έδωσε το «παρών» ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης, ο CEO Μηνάς Λυσάνδρου, ο αντιπρόεδρος Ηλίας Πουρσανίδης και μέλη του ΔΣ και το τεχνικό τιμ της ομάδας και ποδοσφαιριστές.

Ως εκπρόσωπος των παλαιμάχων παικτών στον αγιασμό βρέθηκε ο Μανώλης Συντυχάκης, ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.

Τον αγιασμό τίμησαν επίσης με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Υπενθυμίζεται πως, όπως αποκάλυψε το Creta24, μετά την ολοκλήρωση των νέων εγκαταστάσεων στο ΒΑΚ, η ΠΑΕ ΟΦΗ επιχειρεί να ανοίξει την αυλαία στην χρήση του ΒΑΚ ως κέντρου προετοιμασίας ποδοσφαιρικών ομάδων από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του Creta24 η ΠΑΕ ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Άντερλεχτ, προκειμένου η Βελγική ομάδα να έρθει στην Κρήτη για να πραγματοποιήσει μέρος της μίνι προετοιμασίας της λόγω της ανάπαυλας των πρωταθλημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

πηγή: creta24

agiasmos-vak-tis-nees-egkatastaseis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button