Αθλητικά

Αθώος ο Ιβάν Σαββίδης για την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ αλλά ένοχος για το όπλο

Αθώος κρίθηκε ο Ιβάν Σαββίδης -σε δεύτερο βαθμό- από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, στο φινάλε του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, τον Μάρτιο του 2018. Ένοχος για το όπλο.

Τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και ο τότε ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ κρίθηκαν αθώοι από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση της εισόδου τους στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο φινάλε του ΠΑΟΚ – ΑΕΚτην περίοδο 2017-18.

Συγκεκριμένα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε αθώους τους δύο άνδρες, λόγω της αλλαγής του σχετικού νόμου, ενώ έκρινε τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ένοχο για κατοχή όπλου.

Αν και ο Ιβάν Σαββίδης είχε άδεια οπλοφορίας δεν επιτρέπεται ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις η είσοδος με οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό.

Θυμίζουμε, ότι πρωτόδικα στον πρόεδρο και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 25 μηνών και στον Λούμπος Μίχελ ποινή φυλάκισης 10 μηνών. Οι υπόλοιποι έξι, μέλη της φρουράς του Σαββίδη που ήταν κατηγορούμενοι και αυτοί είχαν αθωωθεί.

https://creta24.gr/athoos-o-ivan-savvidis-tin-eisvoli-ston-agonistiko-choro-paok-aek-enochos-to-oplo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button