Αθλητικά

Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων στα Χανιά

Στην εκτεταμένη συντήρηση και δραστική αναβάθμιση των αθλητικών του υποδομών και αντίστοιχων κτιριακών εγκαταστάσεων, προχωρά ο Δήμος Χανίων το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τη συγκεκριμένη σύμβαση που προσεγγίζει τα 600.000 ευρώ, σε μελέτη που συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, υπέγραψε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης του με τον ανάδοχο εργολάβο.

Η υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου: «Συντήρηση & αναβάθμιση κτιριακών αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Χανίων», πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Δημάρχου, παρουσία των Αντιδημάρχων Τεχνικών Υπηρεσιών και Αθλητισμού, Μιχάλη Καλογριδάκη και Στέλιου Μιχαηλάκη αντίστοιχα, καθώς και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Στόχος του έργου είναι η συντήρηση, η αναβάθμιση και η εύρυθμη λειτουργία του συνόλου των Κλειστών Γυμναστηρίων του Δήμου στην Παλιά Ηλεκτρική, στον Κλαδισό, στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, καθώς και στο Καμπάνι Ακρωτηρίου, ώστε να προσφέρονται ποιοτικές υπηρεσίες προς όλους τους αθλούμενους.

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου προσδιορίζεται σε 12 μήνες από την έναρξη των εργασιών, που αναμένονται να ξεκινήσουν άμεσα.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων στα Χανιά

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button