Αθλητικά

Απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη η Σούπερ Λίγκα 2

 

«Θα αποδειχθεί εάν οι συκοφαντικές και απαξιωτικές απόψεις του προέδρου της SL1 εκφράζουν ή όχι το σύνολο των μελών της…», αναφέρει η SL2

Η Σούπερ Λίγκα 2 δεν άφησε αναπάντητo στο κυριολεκτικό και μεταφορικό «δεν σας βλέπω…» του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ενδεχόμενο θεσμικής συνάντησης με αφορμή το μέγα θέμα, που ταλανίζει τη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία με την κατανομή των χρημάτων από τη φορολογία του στοιχήματος…

Η SL2, λοιπόν, την Παρασκευή (10/2) μέσω της Ειδικής Επιτροπής Διεκδίκησης εξέδωσε ανακοίνωση καυτηριάζοντας την τοποθέτηση του προέδρου του διοικητικού φορέα της μεγάλης κατηγορίας, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για το κατά πόσον η συγκεκριμένη στάση και ο τρόπος που επιλέχθηκε εκφράζει το σύνολο των μελών της Σούπερ Λίγκας 1.

Αναλυτικά: 

«Με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του προέδρου της SL1 για τις νόμιμες διεκδικήσεις όλων των μελών της SL2, η αρμόδια επιτροπή διεκδίκησης που πρόσφατα συστήθηκε, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τα μέλη της SL2 ομόφωνα και εξόχως θεσμικά αποφασίζουν για τα νόμιμα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις τους. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο επιβάλλεται να λειτουργεί με κανόνες και σεβασμό στους θεσμούς, είτε αυτοί είναι αρεστοί είτε όχι.

Για αυτό και εμείς, στο πλαίσιο του διαλόγου που επιθυμούμε με  όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς, θα ζητήσουμε συνάντηση και με το προεδρείο της SL1, χωρίς μεμονωμένες συναντήσεις με ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Αναμένουμε στη πρόσκληση που θα αποστείλουμε αρμοδίως, να αποδειχθεί εάν οι συκοφαντικές και απαξιωτικές απόψεις του προέδρου της SL1 εκφράζουν ή όχι το σύνολο των μελών της».

a-sports.gr

Share on Google Plus

https://www.xanianews.gr/2023/02/2.html

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button