Αθλητικά

Απών ο Κιλιάν Εμπαπέ από την υποδοχή της Παρί Σεν Ζερμέν στον Λιονέλ Μέσι

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε η Παρί Σεν Ζερμέν στον Λιονέλ Μέσι ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος δεν ήταν εκεί για να συγχαρεί τον συμπαίκτη του.

Ο Μέσι έτυχε υποδοχής ήρωα στην προπονητική βάση της Παρί στο Πουασί, δυόμισι εβδομάδες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή. Στον τελικό ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία, Μέσι και Εμπαπέ βρέθηκαν αντίπαλοι με την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας να κρίνεται στα πέναλντι. 

Αφού πέρασε αρκετές ημέρες στην Αργεντινή, ο Μέσι έγινε δεκτός στο Παρίσι με αγκαλιές από συμπαίκτες του, όπως ο Ιταλός μέσος Μάρκο Βερράτι και οι Βραζιλιάνοι Μαρκίνιος και Νεϊμάρ. Όμως τόσο ο Εμπαπέ όσο και ο διεθνής του Μαρόκου, Ασράφ Χακίμι καθώς τους δόθηκε άδεια από τον μάνατζερ της ομάδας, Κριστόφ Γκατιέ. 

«Ο Χακίμι και ο Εμπαπέ θα έχουν λίγες ημέρες άδεια», επιβεβαίωσε ο μάνατζερ της ομάδας μετά την ήττα της PSG από την Lens το Σαββατοκύριακο. «Το πλάνο ήταν να παίξουν αυτά τα δύο παιχνίδια [μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο]. Τώρα θα ξεκουραστούν»/ 

Οι Εμπαπέ και Χακίμι βρέθηκαν σε αγώνα μπάσκετ του NBA στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, όπου συνάντησαν, μεταξύ άλλων, αστέρια των Brooklyn Nets, όπως ο Κέβιν Ντουράντ.  

Με πληροφορίες από Independent

πηγή: lifo

now/sport/apon-o-kilian-empape-apo-tin-ypodohi-tis-pari-sen-zermen-ston-lionel-mesi

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button