Αθλητικά

Ατύχημα σε αγώνα motocross στο Αίγιο- Τραυματίστηκε σοβαρά αναβάτης

Ένας αναβάτης τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνων motocross, στο Αίγιο. 

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας στο motocross, την Κυριακή. Την ώρα που τελείωνε ο κοινός αγώνας για τις κατηγορίες Open και Senior, τρεις αναβάτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους και τραυματίστηκαν, ο ένας αρκετά σοβαρά, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Μετά την πτώση του, ο αναβάτης μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Πάτρας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα, στα πλευρά, τη μέση, τον αυχένα και τον πνεύμονα.

Η κατάσταση του αναβάτη κρίνεται σοβαρή και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.  

Σε ό,τι αφορά στους άλλους δύο αναβάτες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αιγαίου με ελαφρά τραύματα και αφού υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις πήραν εξιτήριο. 

Μετά το ατύχημα, επικράτησε ένταση ανάμεσα σε κάποιους αναβάτες οι οποίοι δεν επιθυμούσαν να συνεχιστεί ο αγώνας motocross, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους τραυματισμένους. Τελικά, αφού αποχώρησαν κάποιοι, ο αγώνας συνεχίστηκε με τους υπόλοιπους αναβάτες και ολοκληρώθηκε. 

πηγή: lifo

now/sport/atyhima-se-agona-motocross-sto-aigio-traymatistike-sobara-anabatis

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button