Αθλητικά

Βασικοί κανόνες για επιτυχημένη διαχείριση του κεφαλαίου σας στην Amunra

Η τήρηση των κανόνων διαχείρισης του κεφαλαίου επιτρέπει στα μέλη της Amunra να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να χάσουν όλα τα χρήματά τους λόγω λανθασμένων στοιχημάτων, από το οποίο κανένας παίκτης δεν είναι ασφαλισμένος. Η επαγγελματική κατανομή των καταθέσεων στο https://amunra.com/gr/ σας βοηθά να παραμείνετε στα μαύρα. Στους αρχάριους αρέσει να βασίζονται αποκλειστικά στην τύχη και να τοποθετούν στοιχήματα χωρίς καμία ανάλυση. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να φέρει επιτυχία, αλλά η έλλειψη σωστής τακτικής οδηγεί σε απώλειες σε μεγάλες αποστάσεις.

Γιατί χρειάζεστε οικονομική διαχείριση

Αν κάποιος επιλέγει διαισθητικά πόσα θα ποντάρει στην Amunra, υπάρχει συχνά ο πειρασμός να τοποθετήσει περισσότερα χρήματα. Στο τέλος, το υπόλοιπο εξαντλείται γρήγορα, επειδή εξαρτάται έντονα από τη διάθεση.

Θα πρέπει να επιλέγετε τα ποσά των στοιχημάτων σύμφωνα με δύο κριτήρια – τις αποδόσεις και την αποτίμηση. Για να το κάνετε αυτό, εφαρμόστε δύο απλούς κανόνες και δείτε και μόνοι σας ότι η οικονομική διαχείριση λειτουργεί.

Το ποσό είναι ανάλογο των αποδόσεων

Θα ήταν παράξενο να ποντάρετε το 10% της τράπεζας σε απόδοση 4,00 – με τέτοιο ρίσκο, μπορείτε γρήγορα να χάσετε όλα τα χρήματά σας, αν πετύχετε ένα κακό σερί.

Το άλλο άκρο, αντίθετα, θα επιβράδυνε πολύ το παιχνίδι: αν ποντάρετε 0,5% σε απόδοση 1,60, το ποτ θα αυξάνεται πολύ αργά.

Όσο υψηλότερες είναι οι αποδόσεις, τόσο χαμηλότερο πρέπει να είναι το ποσό πονταρίσματος.

Το ποσό είναι ανάλογο με την αποτίμηση

Για κάθε στοίχημα, είναι απαραίτητο να υπολογίζετε και στη συνέχεια να συγκρίνετε με τις αποδόσεις. Για παράδειγμα, αν η νίκη μιας ομάδας εκτιμάται στο 55% και η Amunra δίνει απόδοση 2,00, τότε ένα τέτοιο στοίχημα θα ήταν κερδοφόρο. Μια πιθανότητα 49% θα ήταν ασύμφορη.

Ποιες οικονομικές τακτικές είναι οι καλύτερες

Οι δύο πιο εύκολες στρατηγικές διαχείρισης της τράπεζας είναι τα σταθερά και τα σταθερά κέρδη. Είναι κατάλληλες για αρχάριους για να μάθουν πώς να στοιχηματίζουν χωρίς να ρισκάρουν σημαντικό μέρος του ποτ.

Μια πιο προχωρημένη στρατηγική είναι το κριτήριο Kelly. Υπάρχει επίσης μια απλουστευμένη εκδοχή του κριτηρίου Kelly – το μοναδιαίο στοίχημα. Και οι δύο στρατηγικές είναι κατάλληλες για επαγγελματικά στοιχήματα στην Amunra, αλλά και οι αρχάριοι μπορούν να τις καταλάβουν, επίσης, αν το επιθυμούν.

Ποιες στρατηγικές δεν λειτουργούν

Υπάρχουν αρκετές στρατηγικές πλουμίου, όπως οι διακλαδώσεις, το προσπέρασμα και η σκάλα. Οι περισσότερες από αυτές οργανώνονται με βάση την ίδια αρχή: προσφέρεται για να αυξηθεί το ποσό των στοιχημάτων μετά από απώλειες.

Management: Safe Vs. Aggressive

Διαχείριση: Ασφαλής Vs. Επιθετική

Επιλέγοντας μια οικονομική στρατηγική, θα πρέπει να αποφασίσετε για το πόσο από την κατάθεση στην Amunra είστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσετε. Μπορούμε να διακρίνουμε δύο προσεγγίσεις:

● Ασφαλής – το ποσό των στοιχημάτων είναι μέχρι 5% του υπολοίπου,

● Επιθετική – το ποσό των στοιχημάτων είναι έως και 20%.

Όσοι είναι αρχάριοι στην Amunra θα πρέπει να επιλέξουν την πρώτη επιλογή, για να μείνουν περισσότερο στην επιφάνεια. Αλλά αν θέλετε ενθουσιασμό και διασκέδαση, μπορείτε να επιλέξετε την επιθετική διαχείριση, το κυριότερο είναι να κατανοήσετε τα ρίσκα.

Bankroll Management Mistakes

Λάθη στη διαχείριση του κεφαλαίου

Τα λάθη είναι συνυφασμένα με τους νέους και τους έμπειρους παίκτες. Τις περισσότερες φορές τα μέλη της Amunra κάνουν τα ακόλουθα λάθη:

● Εφαρμογή all-in. Είναι προτιμότερο να μην ποντάρετε χρήματα σε έναν αγώνα. Σε περίπτωση απώλειας, είναι πιθανό να ξοδέψετε ολόκληρη την κατάθεση.

● Προσπαθώντας να κερδίσουν πίσω. Μια σειρά αποτυχιών οδηγεί σε μια ψυχολογική κατάσταση, στην οποία κάποιος θέλει να κερδίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, οπότε αυξάνεται ο αριθμός και το ποσό των στοιχημάτων. Στην πράξη, πρόκειται για έναν άμεσο δρόμο προς την απογοήτευση.

● Έλλειψη στατιστικών στοιχείων. Οι αναφορές σας επιτρέπουν να αναλύσετε τις θέσεις στις οποίες ο παίκτης του στοιχήματος παρουσιάζει επιτυχή αποτελέσματα και να εντοπίσετε τα λάθη.

Σύνοψη

Η διαχείριση του κεφαλαίου δεν αποτελεί υποκατάστατο μιας στοιχηματικής στρατηγικής. Εάν ο στοιχηματισμός σας οδηγεί σε απώλειες, θα σας βοηθήσει να χάσετε μικρότερα ποσά και θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακάμψετε γρήγορα. Όποια στρατηγική κι αν επιλέξετε, αξίζει να θυμάστε ότι το κλειδί για την αποτελεσματική χρήση της τράπεζας είναι η πειθαρχία. Είναι σημαντικό να εμμένετε σταθερά στην επιλεγμένη στρατηγική και να μην ενδίδετε στα συναισθήματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Βασικοί κανόνες για επιτυχημένη διαχείριση του κεφαλαίου σας στην Amunra

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button