Αθλητικά

Βράβευσε το ΕΑΚΗ για τη δράση “BeActive” η ΓΓΑ

Σπουδαία στιγμή για το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, το οποίο τιμήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, για την συμβολή του, στην υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος, #BEACTIVE που υλοποιείται από το Υπουργείο Αθλητισμού τα τελευταία εννέα χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Το ΕΑΚΗ είναι μεταξύ των συνεργαζόμενων φορέων του εθνικού προγράμματος BeActiveHellas, και το έτος 2023, διοργάνωσε εκδηλώσεις που χάρισαν στιγμές άθλησης, ευεξίας, ψυχαγωγίας, διασκέδασης, παιχνιδιού, χαράς, γέλιου σε μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες!

Το βραβείο για λογαριασμό του ΕΑΚΗ, στην εκδήλωση που έγινε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρέλαβε ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, Μένανδρος Παντελίδης, ο οποίος ανέφερε:Το ΕΑΚΗ είναι active, προσφέρει στον αθλητισμό και τη νεολαία του Ηρακλείου και θα συνεχίσει να το κάνει με πάθος και όρεξη!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη διοίκηση του ΕΑΚΗ, που το ξεκίνησε όλο αυτό και σήμερα το συνεχίζουμε εμείς, πιστεύω με επιτυχία. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ενεργά στον αθλητισμό και να προσφέρουμε χαρά και χαμόγελα στα μικρά παιδιά. Το 2023 ήταν δυνατό, πιστεύουμε ότι το 2024, που είναι και μια Ολυμπιακή χρονιά, θα είναι ακόμη καλύτερο!”.

Το #BeActiveHellas που πλέον έχει καθιερωθεί και αναπτύσσεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο, υλοποίησε τη χρονιά που μας πέρασε 1.390 δράσεις (έναντι 900 το 2022) με 253.000 συμμετέχοντες σε 41 αθλήματα σε όλη την Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα που αποσκοπεί στην προαγωγή της αθλητικής δραστηριότητας και της σωματικής άσκησης, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου και φυσικής κατάστασης, συμμετείχαν τη χρονιά που μας πέρασε 102 φορείς οι οποίοι βραβεύτηκαν στην εκδήλωση για την πλούσια δραστηριότητα που ανέπτυξαν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

https://creta24.gr/vravefse-to-eaki-gia-ti-drasi-beactive-i-nga/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button