Αθλητικά

Δείπνο και βραβεύσεις στο περιθώριο του 16ου Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ

Η πόλη των Χανίων έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί το 16ο συνέδριο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κανόε καγιάκ μέσα από το οποίο θα προκύψει ο νέος πρόεδρος.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων με τη μακρά και επιτυχημένη του διαδρομή στο άθλημα του κανόε καγιάκ συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου το συνέδριο να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, έχοντας άλλωστε και μια εξαιρετική σχέση με την ελληνική ομοσπονδία κανόε καγιάκ, όρθιας σανιδοκωπηλασίας και κυματολίσθησης με σανίδα.

Στο πλαίσιο αυτό, το βράδυ της Παρασκευής, την παραμονή δηλαδή της διεξαγωγής του σεμιναρίου, παρατέθηκε δείπνο στο εστιατόριο Pili στο Κουμ Καπί στους υψηλούς αξιωματούχους ανάμεσα στους οποίους δέσποσε η παρουσία του ελληνικής καταγωγής, Αλμπερτ Γουντς, προέδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κανόε καγιάκ, αλλά και του προέδρου της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Τόμας Κονιέτζκο.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία από την πλευρά της απέδωσε τιμές, βραβεύοντας τους διοργανωτές φορείς, μιας και παρέδωσε πλακέτες στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή, τον δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, επίσης στον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννη Χίνο και στην υπεύθυνη χορηγιών της ΑΝΕΚ LINES, Αννα Νικολακάκη.

Ο Ναυτικός Ομιλος εύχεται καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου και καλή δύναμη στο νέο ΔΣ που θα προκύψει μέσα από τις αρχαιρεσίες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κανόε καγιάκ.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Δείπνο και βραβεύσεις στο περιθώριο του 16ου Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button