Αθλητικά

Διαλύθηκε ο Απόλλων Σμύρνης! Δεν δηλώθηκε στη Σούπερ Λίγκα 2

 

Μαύρη σελίδα στην ιστορία του Απόλλωνα Σμύρνης… Η ομάδα διαλύθηκε, καθώς ο Ερασιτέχνης, που είχε εξουσιοδοτηθεί αρμοδίως δεν δήλωσε τους «κυανόλευκους» τελικά στη Σούπερ Λίγκα 2 με την προθεσμία να λήγει άδοξα στις 17.00 τελικά της Τετάρτης 2 Αυγούστου 2023 από τη διοργανώτρια.

Έτσι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αν και πεντακάθαρη οικονομικά και χωρίς το παραμικρό χρέος από την οικογένεια Μονεμβασιώτη, που εξέδωσε και την εγγυητική των 150.000 ευρώ καταστρέφεται και υποβιβάζεται στον ερασιτεχνισμό. Ένα προμελετημένο, όπως αποδείχθηκε πλέον, σχέδιο του Ερασιτέχνη και της «Αναγέννησης», ώστε η ομάδα να υποβιβασθεί και να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική!

Η θλιβερή είδηση ανακοινώθηκε από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ λίγο μετά τις 17.00… Στην επίσημη τοποθέτηση γίνεται λόγος για «αρχιερέα» και «νεκροθάφτες» του οργανωμένου εγκλήματος κατά του Απόλλωνα Σμύρνης, οι οποίοι αντί να ντρέπονται, χαίρονται με την τραγική κατάληξη της ιστορικής ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αναφέρει τα ακόλουθα:  

«Τετέλεσται. Σήμερα το μεσημέρι εξαντλήθηκε και η τελευταία πιθανότητα που υπήρχε να μείνει ζωντανή η ομάδα μας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, ένας ιστορικός σύλλογος 132 ετών, ένα Μικρασιατικό σωματείο, από τα τελευταία που έχουν απομείνει με αυτή τη βαριά ιστορία, σήμερα διαλύεται. Ένα σωματείο καθαρό, το οποίο δεν οφείλει χρήματα σε κανένα, ένα σωματείο υπερήφανο που κατάφερε να μην παίζει τον ρόλο του υποτακτικού στις μεγάλες ομάδες της χώρας μας, ένα πεντακάθαρο από κάθε άποψη σωματείο.

Τα ελληνικά δικαστήρια δεν έδωσαν την απαιτούμενη σημασία στις κραυγές αγωνίας για την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν βρήκε το χρόνο να ασχοληθεί με το πρόβλημα της έδρας μας, με το θέμα του γηπέδου και με όσους μας έκαναν πρόσφυγες. Το έγκλημα αυτό έχει ‘‘αρχιερέα’’, έχει και ‘’νεκροθάφτες’’. Προδοτική η στάση τους, σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια, την υλοποίησαν μέχρι τέλους. Σήμερα οι άνθρωποι αυτοί αντί να ντρέπονται, χαίρονται. Χαίρονται με το κλάμα και τον πόνο των αγνών Απολλωνιστών που χάνουν ένα κομμάτι της ζωής τους».

Share on Google Plus

https://www.xanianews.gr/2023/08/2.html

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button