Αθλητικά

Διθυραμβικά σχόλια της ΔΕΜΑ μετά την επίσκεψη στο Karteros Beach Sports Center

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μανώλη Κολυμπάδη και την Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», που θα διεξαχθούν σε 7 μήνες από τώρα, τον προσεχή Σεπτέμβριο, υποδέχθηκαν και ξενάγησαν την πολυμελή αντιπροσωπεία της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων στις Εθνικές Εγκαταστάσεις Παράκτιων Αθλημάτων στον Καρτερό.

Εξήγησαν στην αντιπροσωπεία της ΔΕΜΑ, που επισκέφθηκε το Ηράκλειο για να ενημερωθεί σχετικά με τις προετοιμασίες των Αγώνων, πώς ήταν η κατάσταση στην περιοχή πριν την δημιουργία του Karteros Beach Sports Center και τους παρουσίασαν τις εικόνες όπου απεικονίζονται το ΠΡΙΝ, το ΤΩΡΑ και το ΜΕΤΑ.


Έμειναν ενθουσιασμένοι καθώς, όπως δηλώνουν, είναι απολύτως ικανοποιημένοι από τη συνέπεια, τη συνεργασία, την πρόοδο και την ετοιμότητα μας για τη σπουδαία διοργάνωση.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τους ευχαρίστησε για τα θερμά τους λόγια!

Τους παρουσιάστηκε αναλυτικά η δουλειά τόσο μηνών, η έγκαιρη προετοιμασία χωρίς τα συνήθη λάθη του παρελθόντος, ιδιαίτερα στους τομείς των εγκαταστάσεων και των δαπανών (με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και πλήρη λογοδοσία, με διαφάνεια, όταν θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση) και όπως επισήμανε ο κ. Αυγενάκης “αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την Οργανωτική μας Επιτροπή για όσα έχουν γίνει έως σήμερα”.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού υπογράμμισε ότι “με τους ίδιους και ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς θα πορευτούμε μέχρι τον Σεπτέμβριο και είμαι βέβαιος ότι οι χιλιάδες -αθλητές, προπονητές, συνοδοί, επισκέπτες- που θα βρεθούν στο Ηράκλειο για την αθλητική γιορτή της Μεσογείου, θα αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους ως «πρεσβευτές» της χώρας μας.
Η Ελλάδα, η Κρήτη, το Ηράκλειο, αλλάζουν! Γίνονται προορισμοί και αθλητικού τουρισμού”!

Ο Λιβανέζος Στρατηγός και Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της ΔΕΜΑ, Souhail Khoury, είπε ότι τους χαροποιεί ιδιαίτερα που βλέπουν αυτές τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Καρτερό και δήλωσε σίγουρος ότι «Αγώνες μπορούν να γίνουν ακόμα και σήμερα»!

Ο Τυνήσιος Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητικού Προγράμματος των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της ΔΕΜΑ, Mohamed Zibri, προσέθεσε πως «το πρόγραμμα των Αγώνων στο Ηράκλειο είναι εξαιρετικό» και ανέφερε την πίστη του ότι «θα είναι οι πιο επιτυχημένοι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες»!

Στο ίδιο μήκος κύματος όλα τα μέλη της αντιπροσωπείας της ΔΕΜΑ, από την Ισπανία, την Ιταλία κλπ.

Η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

“KARTEROS BEACH SPORTS CENTER
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023»

Στις Εθνικές Εγκαταστάσεις Παράκτιων Αθλημάτων, όπου θα διεξαχθούν σε 7 μήνες από τώρα, τον προσεχή Σεπτέμβριο, οι 3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες «Ηράκλειο 2023», είχα τη χαρά να ξεναγήσω, μαζί με την Οργανωτική μας Επιτροπή, την πολυμελή αντιπροσωπεία της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Ηράκλειο για να ενημερωθούν σχετικά με τις προετοιμασίες των Αγώνων.

Με τον Πρόεδρο, Νίκο Νταμπακάκη, τον Εκτελεστικό Διευθυντή, Νίκο Προβιά και τα μέλη της Οργανωτικής μας Επιτροπής, αλλά και τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μανώλη Κολυμπάδη, εξηγήσαμε στην αντιπροσωπεία της ΔΕΜΑ πώς ήταν η κατάσταση στην περιοχή πριν την δημιουργία του Karteros Beach Sports Center και τους παρουσιάσαμε τις εικόνες όπου απεικονίζονται το ΠΡΙΝ, το ΤΩΡΑ και το ΜΕΤΑ.

Και είμαι ενθουσιασμένος καθώς, όπως δηλώνουν, μένουν απολύτως ικανοποιημένοι από τη συνέπεια, τη συνεργασία, την πρόοδο, την ετοιμότητά μας και τους ευχαριστώ για τα θερμά τους λόγια!

Ο Λιβανέζος Στρατηγός και Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της ΔΕΜΑ, Souhail Khoury, είπε ότι τους χαροποιεί ιδιαίτερα που βλέπουν αυτές τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Καρτερό και δήλωσε σίγουρος ότι «Αγώνες μπορούν να γίνουν και σήμερα»!

Ο Τυνήσιος Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητικού Προγράμματος των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων της ΔΕΜΑ, Mohamed Zibri, προσέθεσε πως «το πρόγραμμα των Αγώνων στο Ηράκλειο είναι εξαιρετικό»! Και ανέφερε την πίστη του, που όλοι συμμεριζόμαστε και εργαζόμαστε καθημερινά γι’ αυτό, ότι «θα είναι οι πιο επιτυχημένοι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες»!

Στο ίδιο μήκος κύματος -και είναι άκρως τιμητικό- όλα τα μέλη της αντιπροσωπείας της ΔΕΜΑ, από την Ισπανία, την Ιταλία κλπ.

Με υπερηφάνεια τους παρουσιάστηκε η δουλειά τόσο μηνών, η έγκαιρη προετοιμασία χωρίς τα συνήθη λάθη του παρελθόντος, ιδιαίτερα στους τομείς των εγκαταστάσεων και των δαπανών (με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και πλήρη λογοδοσία, με διαφάνεια, όταν θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση) και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την Οργανωτική μας Επιτροπή για όσα έχουν γίνει έως σήμερα.

Με τους ίδιους και ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς θα πορευτούμε μέχρι τον Σεπτέμβριο και είμαι βέβαιος ότι οι χιλιάδες -αθλητές, προπονητές, συνοδοί, επισκέπτες- που θα βρεθούν στο Ηράκλειο για την αθλητική γιορτή της Μεσογείου, θα αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους ως «πρεσβευτές» της χώρας μας.

Η Ελλάδα, η Κρήτη, το Ηράκλειο, αλλάζουν! Γίνονται προορισμοί και αθλητικού τουρισμού!
Πάμε μπροστά, πάμε ψηλότερα, συνεχίζουμε δυναμικά!”.

πηγή: creta24

dithyramvika-scholia-tis-dema-tin-episkepsi-karteros-beach-sports-center/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button