Αθλητικά

Δύο παίκτες του ΟΦΗ στην πρώτη πεντάδα των καλύτερων μπλόκερ της Volley League

Μια σημαντική διάκριση για την ομάδα βόλει του ΟΦΗ.

Σύμφωνα με την επίσημη στατιστική της Volley League, δυο παίκτες του ΟΦΗ, βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα των καλύτερων μπλοκέρ της κατηγορίας!

Ενα απο τα δυνατά στοιχεία του φετινού ΟΦΗ είναι  το μπλοκ και σε αυτό έχει συμβάλει τα μέγιστα ο 35χρονος κεντρικός Αλέξανδρος Χήρας, ο οποίος είναι 4ος μπλοκέρ της κατηγορίας με 12 και ακολουθεί στην 5η θέση ο συμπαίκτης του στον ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαϊόπουλος με 11.
Οι δυο κεντρικοί δηλαδή του ΟΦΗ, ο Αλέξανδρος Χήρας και ο Βαγγέλης Βαιόπουλος, είναι στην πρώτη 5αδα των καλύτερων μπλοκέρ της Volley League.

“To μπλόκ είναι σίγουρα ένα απο τα καλά μας στοιχεία φέτος” τονίζει ο Αλέξανδρος Χήρας, φετινό απόκτημα του ΟΦΗ.

Οπως λέει “σε κάθε αγώνα, έχουμε πάνω από δέκα. Δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό στην προπόνηση με τον κ. Δεληκώστα και αυτό φαίνεται.
Πρεπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας και θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια” τονίζει ο έμπειρος κεντρικός του ΟΦΗ.

Στον ΟΦΗ στρέφουν πλέον την προσοχή τους, στο δυνατό ντέρμπι της Κυριακής (27/11, 5.30μμ) με τον Φοίνικα Σύρου, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου, όπου ο ΟΦΗ θα ψάξει για ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

“Παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου, τον οποίο περιμένουμε στο γήπεδο. μπορούμε να τα καταφέρουμε” ανέφερε ο έμπειρος κεντρικός του ΟΦΗ.

πηγή: creta24

dyo-paiktes-ofi-stin-proti-pentada-ton-kalyteron-mploker-tis-volley-league/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button