Αθλητικά

“Εκδικείται όλο το τμήμα της συγχρονισμένης κολύμβησης και προσβάλλει το ΝΟΧ”

Αθλήτριες και γονείς εκφράζονται για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο τμήμα της συγχρονισμένης κολύμβησης, μετά τη μηνυτήρια αναφορά σε βάρος προπονήτριας από γονέα αθλήτριας που ήδη έχει μεταπηδήσει σε άλλο αθλητικό τμήμα του Ομίλου

Ετοιμοι να προχωρήσουν σε αντιμήνυση δηλώνουν γονείς της συγχρονισμένης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί μηνυτήριας αναφοράς γονέα σε βάρος προπονήτριας για κακή συμπεριφορά της στην κόρη του, η οποία αναγκάστηκε μετά από εννέα χρόνια και πολλές διακρίσεις να εγκαταλείψει το άθλημα και να μεταπηδήσει σε άλλο τμήμα του ΝΟΧ.

Μάλιστα, οι γονείς έχουν ήδη προσφύγει σε δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεση, καθώς πιστεύουν ότι σκοπός του πατέρα -ο οποίος έχει μιλήσει για το θέμα ακόμη και σε πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ- είναι να εκδικηθεί και να κλείσει το τμήμα της συγχρονισμένης κολύμβησης, λόγω αδικίας που θεωρεί πως έγινε στην κόρη του, και όχι να τιμωρηθεί για την πιθανή κακή συμπεριφορά της απέναντι στο παιδί του η προπονήτρια.

Υπάρχουν δε πολλοί οι οποίοι εκφράζουν την απορία τους για το πως γίνεται το παιδί να εξακολουθεί να είναι αθλήτρια του ΝΟΧ, έστω και σε άλλο τμήμα και να βάλλεται με τέτοιο τρόπο στο σύνολό του ο Όμιλος. Άλλοι φοβούνται πως θα διαλυθεί μία ομάδα που έχει φέρει πάμπολλα μετάλλια στα Χανιά, με τα παιδιά να είναι “έρμαια” δικαστικών εξελίξεων που πιθανώς να στοιχίσουν σε τέτοιο βαθμό, ώστε, όχι απλά να μην μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα, αλλά να αποκλειστούν και από τις εθνικές ομάδες.

Οι αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδέχονται η μία την άλλη, όπως αναφέρεται, ως απάντηση σε έγγραφο του 2019 που είδε το φως της δημοσιότητας, περί επεισοδίου που ερευνούσε η διοίκηση του ΝΟΧ και είχε να κάνει με την ίδια προπονήτρια, οι γονείς που κίνησαν την διαδικασία με μηνυτήρια αναφορά, τότε είχαν ταχθεί στο πλευρό της!

Δείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις γονέων, αλλά και παλαιών αθλητριών της συγχρονισμένης κολύμβησης του ΝΟΧ:

Να σημειωθεί πως είναι σε εξέλιξη ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών για την στήριξη του τμήματος, με δεκάδες άτομα να έχουν ήδη υπογράψει επώνυμα.

Όπως αναφέρεται… Στηρίζουμε το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ΝΟΧ και όλο το προπονητικό team ενάντια στον συκοφαντικό και άδικο δημόσιο διασυρμό με κίνητρο προσωπικές φιλοδοξίες από άτομα που έχουν προσωπικό μένος εκδίκησης με σκοπό την απομάκρυνση του προπονητή και ως εκ τούτου την διάλυση μιας ολόκληρης ομάδας αφήνοντας τα παιδιά εκτεθειμένα σε προαγωνιστική περίοδο.

Δείτε το σχετικό ψήφισμα… ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

“Εκδικείται όλο το τμήμα της συγχρονισμένης κολύμβησης και προσβάλλει το ΝΟΧ”

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button