Αθλητικά

Εντυπωσιακή η ανακαινισμένη μικρή πισίνα του ΕΑΚΗ

Σπουδαία μέρα η σημερινή αφού μετά από 3 δύσκολες εβδομάδες η Διοίκηση του ΕΑΚΗ, κατόρθωσε να αλλάξει ριζικά την μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου μετατρέποντάς την σε μία σύγχρονη κολυμβητική δεξαμενή παραδίδοντάς την στα σωματεία και τους αθλητές.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:
«Όπως σε όλες μας τις ενέργειες και τα έργα μιλάμε με τη γλώσσα της αλήθειας και ενημερώνουμε τους πάντες για το τι έγινε όλο αυτό το διάστημα προκειμένου όλοι όσοι εισέρχονται στο ΕΑΚΗ να γνωρίζουν.
Αναλυτικά:
Άνοιξαν συνολικά 8 νέα επιτοίχια και επιδαπέδια φίλτρα προκειμένου να υπάρχει καλύτερη και ταχύτερη ανακυκλοφορία του νερού.
Έγινε εσωτερική επένδυση ειδικού LINER PVC από πλαστικό υλικό που ακουμπά στο έδαφος και στεγανοποιεί την πισίνα σε επιφάνεια 200 τετραγωνικών. Το LΙΝER διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και ISO που απαιτούνται.
Αντικαταστάθηκε ο υφιστάμενος φωτισμός των 2 παλιών προβολέων με 4 νέους προβολείς led μεγαλύτερης ισχύος επιτυγχάνοντας παράλληλα και εξοικονόμηση ενέργειας.
Περιμετρικά των κουφωμάτων τοποθετήθηκαν νέες κρεμάστρες και αυτοκόλλητα με κυματισμούς, προκειμένου να γίνει περισσότερο καλαίσθητος ο χώρος στα παιδιά.
Βάφτηκαν όλοι οι κοιλοδοκοί, η οροφή της πισίνας και οι τοίχοι, ενώ καθαρίστηκε το δάπεδο με ειδικά καθαριστικά κάνοντας παράλληλα απολύμανση του χώρου.
 Τέλος επειδή τα πάντα γίνονται για τα παιδιά και θέλοντας να κάνουμε την προπόνησή τους όσο το δυνατόν πιο διασκεδαστική τοποθετήθηκαν 4 rgb led προβολείς που εναλλάσσουν χρωματισμούς δίνοντας μία άλλη αίσθηση στο χώρο.
Θα σταματήσουμε εκεί; Όχι! Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς έχουμε πολλά ακόμα να προσφέρουμε.
Επειδή όμως τίποτα δεν γίνεται χωρίς τους ανθρώπους, θέλουμε ως Διοίκηση να ευχαριστήσουμε τόσο το μόνιμο προσωπικό όσο και τους εργαζόμενους από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που πραγματικά ξεπέρασαν τον εαυτό τους και έδωσαν το 110% των δυνατοτήτων τους γιατί και οι ίδιοι διαπίστωσαν ότι αυτή η προσπάθεια είναι ομαδική και η χαρά είναι για όλους».

πηγή: creta24

entyposiaki-anakainismeni-mikri-pisina-eaki/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button