Αθλητικά

Επινσημάνσεις και απόψεις από το παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας

 Mε την ευκαιρία  του αγώνα που έδινε χθές η ομάδα των Χανίων στην Ιεράπετρα για το παιχνίδι με τον ΟΦΙ ταξίδεψα κι εγώ μαζί με τους 40 ηρωικούς φιλάθλους της ομάδας που έφυγαν από τα Χανιά την Κυριακή το πρωί.

Εκεί είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους της ομάδας του ΟΦΙ να μιλήσω μαζί τους και να ανταλλάξουμε απόψεις για διάφορα θέματα.

Μου εκμυστηρεύτηκαν λοιπόν πώς φέτος ναι μεν κάνουν μέχρι τώρα αξιοθαύμαστη πορεία στο πρωτάθλημα αλλά τους προβληματίζει πολύ το οικονομικό κομμάτι.

Πίνουν νερό στο όνομα του κ.Χηνόπουλου και του δίνουν τα εύσημα γιατί χωρίς αυτόν η ομάδα θα ήταν σε μικρότερες κατηγορίες αλλά είναι μόνος του και δεν είναι δυνατόν να ανταπεξέλθει στα έξοδα γι αυτό η μόνη λύση αφού μετά από έκκληση που έκανε στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης δεν βρήκε ανταπόκριση είναι να μπορέσει να πουλήσει ορισμένους ποδοσφαιριστές ώστε να πληρωθούν οι υπόλοιποι.

Στο γήπεδο μέσα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ που αν και είναι ανεξόφλητοι σχεδόν όλοι με αβέβαιο το μέλον τους, έτρεχαν κυνηγούσαν όλες τις μπάλες εν αντιθέσει με τους ποδοσφαιριστές των Χανίων που αγωνιζόταν χωρίς πάθος .

Μέχρι και αδιάφορους θα μπορούσα να τους πω

Κάθε εβδομάδα πρίν από κάθε παιχνίδι  πηγαίνουν στην προπόνηση οι δημοσιογράφοι με κάμερες για να πάρουν δηλώσεις  από παίκτες και προπονητές γιά το προσεχές παιχνίδι.

Με όλο τον  σεβασμό σε παίκτες προπονητές και δημοσιογράφους θα προτιμούσα οι απαντήσεις να δίνονται μέσα στο γήπεδο με την απόδοσή τους και οι συνεντεύξεις να δίνονται μετά τους αγώνες και μόνο.

Οσο για κάποιους ποδοσφαιριστές που έρχονται με πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες θα προτιμούσα να μου το δείχνουν με την απόδοσή τους στο γήπεδο γιατι υπάρχου κάποιοι που έχουν διαψεύσει μέχρι στιγμή τα διαπιστευτήριά τους.

Και οι δημοσιογράφοι καλό θα ήταν να παρακολουθούν δια ζώσης τους αγώνες στο μέτρο του δυνατού και να έχουν ιδίαν άποψη και όχι να  κάνουν copy paste και μετα να κρίνουν και να επικρίνουν 

Share on Google Plus

https://www.xanianews.gr/2023/01/blog-post_16.html

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button