Αθλητικά

Επισκέψεις σε Ακαδημίες του Δικτύου από τον Αμανατίδη

Ο τεχνικός σύμβουλος του Δικτύου της ΠΑΕ, Γιώργος Αμανατίδης, επισκέφτηκε τις Ακαδημίες Σφακίων, Ακρωτηρίου, Περιβολίων (Θησέα – ΑΟΠ), Κισσαμικού και Κρ. Αστέρα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στους μικρούς ποδοσφαιριστές των ομάδων που μετέχουν στο δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Αμανατίδης.

Ο τεχνικός σύμβουλος του Δικτύου Ακαδημιών πραγματοποίησε την πρώτη σειρά επισκέψεων για την νέα αγωνιστική σεζόν, όπου είχε την ευκαιρία να  παρακολουθήσει από κοντά το προπονητικό πρόγραμμα, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και να προπονήσει τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, να συνομιλήσει μαζί τους, αλλά και με τους προπονητές τους.

Ο κ.Αμανατίδης βρέθηκε σχεδόν σε όλες τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες (πλην αυτής του Χάλη Βαρυπέτρου την οποία θα επισκεφτεί στο αμέσως προσεχές διάστημα) και πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκε τις Ακαδημίες των ομάδων του Ακρωτηρίου στα Καθιανά (Πανακρωτηριακός- ΕΘΚ- Λέοντες), των Θησέα και ΑΟ Περιβολίων στο προπονητικό κέντρο της Χαρωδιάς, του Κισσαμικού στο Δημοτικό στάδιο Καστελίου, του Κρητικού Αστέρα στη Μοναχή Ελιά και του ΑΟ Σφακίων στο Φραγκοκάστελο.

Ο κ.Αμανατίδης διαπίστωσε με ικανοποίηση τη πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών όπως και την ομαλή λειτουργία των Ακαδημιών. Παράλληλα σε κάθε γήπεδο όπου βρέθηκε δεν παρέλειψε να συζητήσει με τους υπευθύνους των Ακαδημιών το ετήσιο πλάνο, το τεχνικό πρόγραμμα και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/577058/episkepseis-se-akadimies-tou-diktyou-apo-ton-amanatidi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button