Αθλητικά

Ε. Λάρσον: “Δεν θα έλεγα όχι να δω και κάτι άλλο”

Στην ιστοσελίδα fotbolldirekt.se της πατρίδας του μίλησε ο Έρικ Λάρσον, ο οποίος αναφέρθηκε στην επικείμενη λήξη του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του, χωρίς όμως να είναι ειλημμένη η απόφασή του.

“Δεν κλείνω καμία πόρτα. Πέρασα δύο καλά χρόνια στην Κρήτη αλλά η καριέρα μου από εδώ και πέρα είναι μικρή οπότε δεν θα έλεγα όχι να δω και κάτι άλλο”, τονίζει χαρακτηριστικά για το μέλλον του. 

Παράλληλα αναφέρεται στον Τρ. Δέλλα τον οποίο χαρακτηρίζει προπονητή ηγέτη με πνεύμα νικητή.

Συγκεκριμένα στη συνέντευξή του ο Λάρσον αναφερόμενος στο ποδοσφαιρικό του μέλλον τόνισε:” Μπορώ να φύγω ως ελεύθερος το καλοκαίρι και αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα συμβεί, δεν έχω ιδέα. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Πέρασα δύο καλά χρόνια στην Κρήτη αλλά η καριέρα μου από εδώ και πέρα είναι μικρή οπότε δεν θα έλεγα όχι να δω και κάτι άλλο”. 

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Σουηδία και το αν έχει μιλήσει με κάποια ομάδα και συγκεκριμένα την Μάλμε, ανέφερε: “Όχι δεν έχω μιλήσει αλλά παρακολουθώ τα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας. Θα επιδιώξουμε αυτό που νιώθουμε καλύτερο για εμένα και την οικογένεια μου, ανεξάρτητα από το αν είναι αυτό στο εξωτερικό η στη Σουηδία. Είμαι ανοιχτός γενικότερα για περισσότερα πράγματα.” 

Ενώ για τον Τραϊανό Δέλλα επεσήμανε: “Είναι προφανώς ωραίο να έχεις ένα προπονητή ηγέτη με το πνεύμα του νικητή. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα πολλά για τα όσα έχει πετύχει αλλά μου αρέσει σαν προπονητής”.

https://creta24.gr/e-larson-den-tha-elega-ochi-na-do-kai-kati-allo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button