Αθλητικά

Η ΑΕΚ έρχεται στην Σούδα για το Youth Football Camp Χανιά 2024

Στο camp μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι οι αθλητές, ανεξαρτήτου ακαδημίας, και θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (18-20/6) στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας. Μάλιστα στα Χανιά θα βρεθούν και δύο εξέχοντα μέλη της Ένωσης αφού θα είναι παρόντες οι Τάσος Στασινόπουλος και Γιώργος Παπαλεοντίου.

Η ανακοίνωση της Α.Π. Σούδας

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας σε συνεργασία με το ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK ανακοινώνει τη διεξαγωγή της δραστηριότητας Καταγραφής Ικανοτήτων νεαρών ποδοσφαιριστών στα Χανιά (Youth Football Camp Χανιά 2024).

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας στο γήπεδο της Σούδας θα φιλοξενηθούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2010, 2011 και 2012. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του προπονητή Κ-14 της ΑΕΚ Τάσου Στασινόπουλου και του Γυμναστή Κ-17 και Κ-14 της ΑΕΚ Γιώργου Παπαλεοντίου καθώς και των αρμοδίων προπονητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας.

Το Camp θα είναι ανοιχτό και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές το επιθυμούν ανεξαρτήτως Ακαδημίας. Για τη συμμετοχή απαιτείται η συμπλήρωση και αποστολή της Φόρμας Συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024. Ο αριθμός των αθλητών που θα αξιολογηθούν ανά ηλικιακό τμήμα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του Camp

Σημειώσεις για τους συμμετέχοντες αθλητές:

Για τη συμμετοχή αθλητή στο Camp είναι υποχρεωτική η προσκόμιση Κάρτας Υγείας Αθλητή σε ισχύ

Η ενδυμασία συμμετοχής στο Camp είναι λευκή φανέλλα – μαύρο σορτ

Προσέλευση συμμετεχόντων αθλητών στο γήπεδο 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη της προπόνησης της ηλικιακής κατηγορίας που ανήκουν

Υπεύθυνοι επικοινωνίας : Παπαγεωργίου Αντώνης, τηλ : 6972216024, Τζατζιμάκης Γιώργος, τηλ : 6977194408

Κατά τη διάρκεια του Camp θα πραγματοποιηθεί και κοινωνική δράση συλλογής και προσφοράς καθαρού και αξιοπρεπούς ρουχισμού ο οποίος μέσω του Fabric Repuplic προσφέρεται σε κοινωφελείς οργανισμούς και διανέμεται σε όσους έχουν ανάγκη.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Η ΑΕΚ έρχεται στην Σούδα για το Youth Football Camp Χανιά 2024

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button