Αθλητικά

Θύρα 7 κατά της κυβέρνησης: «Και επίσημα εχθροί του Ολυμπιακού, ραντεβού στις κάλπες» – Η ανακοίνωση

Ανακοίνωση για το χθεσινό ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, μετά τις δηλώσεις Μαρινάκη περί «καραστημένου διαιτητή» και «παρακράτους» έβγαλε η Θύρα 7 του Ολυμπιακού. 

Υπενθυμίζεται ότι το ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έληξε 1-1. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 84΄με γκολ του Μπιέλ, αλλά ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ, στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Στην ανακοίνωση η Θύρα 7 επιτίθεται στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντάς τη «επισήμως εχθρούς του Ολυμπιακού» και προαναγγέλλοντας «ραντεβού στις κάλπες».

«Η ΘΥΡΑ 7 διαχρονικά, έχει επιλέξει την στάση του NO POLITICA εκτός και αν οι πολιτικοί στρέφονται ενάντια σε αυτό που λατρεύουμε τον τρισένδοξο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και το 2019 με δόλιο τρόπο έκανε τα πάντα για να δώσει τα πρωταθλήματα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και τα κατάφερε!
Μόνο έτσι θα μπορούσαν να κλέψουν απ’ τον Ολυμπιακό τον αιώνιο Παντοκράτορα το πρωτάθλημα!
Τώρα το ίδιο κάνει και η ΝΔ!
Το βλέπει όλη η Ελλάδα ότι ΜΕΣΩ της ξεπουλημένης ΕΠΟ, αυτή η κυβέρνηση χρωστάει γραμμάτια και θέλει να του δώσει το πρωτάθλημα με κυβερνητικό διάταγμα!» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. 

Ολόκληρη η ανάρτηση

πηγή: lifo

now/sport/thyra-7-kata-tis-kybernisis-kai-episima-ehthroi-toy-olympiakoy-ranteboy-tis-kalpes-i

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button