Αθλητικά

Ιορδάνης Αδαμάκης: Η τελευταία εμφάνιση και το γκολ πριν την τραγωδία στα Τέμπη

O Ιορδάνης Αδαμάκης «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο,

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ανάμεσα στα θύματα που άφησε πίσω της η τραγωδία στα Τέμπη, με την ομάδα του τον ΑΟ Υπάτου να βυθίζεται στο πένθος.

Ο Ιορδάνης Αδαμάκης φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της ομάδας της Βοιωτίας στις 26 Φεβρουαρίου δυο ημέρες δηλαδή πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην τραγωδία στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα πέρασε ως αλλαγή στο 88ο λεπτό της εκτός έδρας νικηφόρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Πετρίτη για την 16η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Το τελευταίο του γκολ ο Ιορδάνης Αδαμάκης το σημείωσε στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Χάλκις εκτός έδρας όπου ο ΑΟ Υπάτου είχε αποδράσει με 2-0.

Συνολικά με τη φανέλα του ΑΟ Υπάτου αγωνίστηκε έξι φορές και σκόραρε μια φορά, με τη μοίρα να παίζει τελικά άσχημο παιχνίδι τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του που θρηνεί για την απώλεια του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τη Ν. Πέραμο άρχισε την καριέρα του στον Βρασίδα Νέας Περάμου και το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε στον ΑΟΚ με τον οποίον κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το 2019.

Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε ως δανεικός στον Νέστο Χρυσούπολης, στη συνέχεια επέστρεψε στον ΑΟΚ και το 2022 αγωνίστηκε με την ομάδα της Ρόδου. Την τελευταία σεζόν υπέγραψε με τον Θεσπρωτό με τον οποίον και αγωνιζόταν στη Super League 2, πριν μετακομίσει στον ΑΟ Υπάτου και τη Γ’ Εθνική.

Συνολικά στην καριέρα του που κόπηκε τόσο άδοξα ο Ιορδάνης Αδαμάκης μέτρησε 84 συμμετοχές και πέτυχε 8 γκολ (έξι με τη φανέλα της Καβάλας και από ένα με Ρόδο και ΑΟ Υπάτου).

πηγή: creta24

iordanis-adamakis-teleytaia-emfanisi-to-gkol-tin-tragodia-sta-tempi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button