Αθλητικά

Καλούν τον Πρωθυπουργό να δει Βενιζέλεια και… κολυμβητήριο!

Πρόσκληση προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτως ώστε να παραστεί στην τελετή έναρξης των 20ών Βενιζελείων αγώνων κολύμβησης γνωστοποιεί πως απεύθυνε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Η πρόσκληση γίνεται με την ευκαιρία ότι ο κ. Μητσοτάκης θα παρευρίσκεται στην πόλη των Χανίων το Σάββατο 22 Απριλίου, ξεκινώντας από τον τόπο καταγωγής του την εκλογική του εκστρατεία.

Αναλυτικότερα η επιστολή που εστάλη προς τον Πρωθυπουργό είναι η εξής:

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Η μεγάλη γιορτή της κολύμβησης θα πραγματοποιηθεί στη σπουδαία διεθνή διοργάνωση των Βενιζελείων το ερχόμενο τριήμερο 21, 22 και 23 Απριλίου στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας.

Με αφορμή την παρουσία σας στα Χανιά για την κεντρική πολιτική ομιλία το Σάββατο 22 Απριλίου, σας προσκαλούμε στα 20ά Βενιζέλεια Κολύμβησης.

Παρόλο που γνωρίζουμε το δύσκολο πρόγραμμα σας, μια ενδεχόμενη παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για το σωματείο μας, καθώς και για το σύνολο των ανθρώπων του υδάτινου στίβου στον Νομό μας και στην χώρα.

Είναι εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά το επίπεδο των αθλημάτων του υγρού στίβου στην πόλη μας αλλά και την αναγκαιότητα άμεσης όπως ήδη έχει προγραμματιστεί, ανακατασκευής του κολυμβητηρίου Χανίων».

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Καλούν τον Πρωθυπουργό να δει Βενιζέλεια και… κολυμβητήριο!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button