Αθλητικά

Λ. Αυγενάκης: Πριν από τις γιορτές τα τεύχη δημοπράτησης του νέου κλειστού κολυμβητηρίου στο Λίντο

τεύχη δημοπράτησης του νέου κλειστού κολυμβητηρίου (για τους αγώνες πόλο) στο Λίντο, συνολικού προϋπολογισμού 6,5 εκατ. ευρώ, θα είναι έτοιμα πριν από τις γιορτές!
Αυτό αποκάλυψε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη συνέντευξη Τύπου χτες το απόγευμα, μετά από τον πρώτο αγώνα -σε πισίνα 50μ.- μεγάλων αποστάσεων (5χλμ) της φετινής περιόδου και την επίδειξη τέτοιας κολύμβησης (OWS) που ακολούθησε, παρουσία και του Ολυμπιονίκη μας, Σπύρου Γιαννιώτη.

Ο Υφυπουργός πρόσθεσε ότι η πλήρης αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Ηρακλείου στο Λίντο επιταχύνεται, καθώς ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ο διαγωνισμός για το νέο κλειστό προπονητήριο και τα υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ, τένις, μπιτς βόλεϊ και την πίστα σκέιτμπορντ, προϋπολογισμού 4,5 εκατ. ευρώ.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Αυγενάκη: 

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΛΙΝΤΟ

Στη Συνέντευξη Τύπου στο Κολυμβητήριο, μετά από τον πρώτο αγώνα -σε πισίνα 50μ.- μεγάλων αποστάσεων (5χλμ) της φετινής περιόδου και την επίδειξη τέτοιας κολύμβησης (OWS) που ακολούθησε, στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας ανάπτυξής της, μαζί με την αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, Αλεξία Μαρίνη – Δραμιτινού, τον Ολυμπιονίκη μας και τεχνικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας, Σπύρο Γιαννιώτη, τον πρόεδρο της ΠΕΚΥΚ-Ρ, Γιώργο Ανδρουλάκη, τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ, Λευτέρη Ζερβό, τον αντιπρόεδρο Μανώλη Χουρδάκη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Όπως υπογράμμισα, αφού ξεπεράσαμε διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα, αναμένεται στις επόμενες ημέρες, πριν από τις γιορτές, να έχουμε τα τεύχη δημοπράτησης του νέου κλειστού κολυμβητηρίου (για τους αγώνες πόλο), συνολικού προϋπολογισμού 6,5 εκατ. ευρώ!

Και η πλήρης αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Ηρακλείου στο Λίντο επιταχύνεται, καθώς ολοκληρώνεται μεθαύριο Δευτέρα και ο διαγωνισμός για το νέο κλειστό προπονητήριο και τα υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ, τένις, μπιτς βόλεϊ και την πίστα σκέιτμπορντ, προϋπολογισμού 4,5 εκατ. ευρώ.

Η ανάπτυξη του αθλητισμού, του αθλητικού τουρισμού και του τόπου μας, προϋποθέτει σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις και καθημερινά πασχίζουμε για την αναβάθμιση και την ενίσχυσή τους στο νομό μας, στην Κρήτη και σε ολόκληρη τη χώρα».

πηγή: creta24

l-aygenakis-tis-giortes-ta-teychi-dimopratisis-neoy-kleistoy-kolymvitirioy-linto/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button