Αθλητικά

Μέλος ΔΣ Ολυμπιακού: Παρακράτος στο ποδόσφαιρο, καθεστώς παρανομίας στο Μαξίμου- Να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα

Την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα της Super League πρότεινε μέλος του ΔΣ των «ερυθρολεύκων», εκτοξεύοντας βολές και κατά της κυβέρνησης, μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Παναθηναϊκό. 

Στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 84΄με γκολ του Μπιέλ, αλλά ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ, στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Μετά τη λήξη του ματς, ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έκανε λόγο για «φασιστικό παρακράτος» στο ποδόσφαιρο, ενώ έστρεψε τα βέλη του και κατά της κυβέρνησης, μιλώντας για «καθεστώς παρανομίας» στο Μέγαρο Μαξίμου με «επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη», αναφερόμενος στον πρώην γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού.  

«Αυτό που είναι ξεκάθαρο σήμερα και αναδείχθηκε είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία», δήλωσε ο Γιάννης Βρέντζος και πρότεινε την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα. 

«Η ανοχή μας σε αυτή την ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφερε συγκεκριμένα. 

πηγή: lifo

now/sport/melos-ds-olympiakoy-parakratos-sto-podosfairo-kathestos-paranomias-sto-maximoy-na

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button