Αθλητικά

Μαναρώλης και Ντίας για τον αγώνα με τον Ιωνικό και τα play offs (Videos)

Για την έναρξη των play offs και τη διαδικασία αυτή η οποία θα κρίνει την άνοδο μίλησαν ο βοηθός προπονητής των Χανίων Νίκος Μαναρώλης καθώς και ο Χόρχε Ντίας.

Στη Νίκαια και την αναμέτρηση με τον Ιωνικό την Κυριακή το απόγευμα θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους για την άνοδο στη Super League τα Χανιά, με τον Νίκο Μαναρώλη και τον Χόρχε Ντίας να δίνουν το στίγμα τους για τους αγώνες που υπάρχουν μπροστά τους μέχρι την επίτευξη του στόχου.

Για την έναρξη των play offs ο Νίκος Μαναρώλης τονίζει πως είναι μια κρίσιμη τελική ευθεία, όπου τα λάθη δεν συγχωρούνται: “Είναι μια διαδικασία πολύ κρίσιμη, μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία και ευελπιστούμε όλα να πάνε καλά. Έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και στις δυνατότητες της ομάδας μας.

Τα παιχνίδια αυτά ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό που έχουν είναι ότι πλέον δεν συγχωρούνται λάθη και αστοχίες. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η ομάδα μας έδειξε πως μέσα από την παραγωγή ποδοσφαίρου μπορεί να πετύχει τα αποτελέσματα που θέλει και για αυτό είμαστε πολύ αισιόδοξοι και πιστεύω θα ανταποκριθούμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση των αγώνων και στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας”.

O βοηθός του Γιάννη Ταουσιάνη περιμένει πως κάθε αγώνας σε αυτή τη διαδικασία θα είναι ντέρμπι, εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη στην ομάδα του: “Κάθε ομάδα έχει διαφορετικά στοιχεία να παραθέσει στον αγωνιστικό χώρο, εμείς είμαστε σίγουροι πως θα εμφανίσουμε τα δικά μας χαρακτηριστικά.

Οι ομάδες είναι τόσο κοντά που πραγματικά κάθε αγωνιστική θα είναι ο ορισμός του ντέρμπι, οπότε καταλαβαίνουμε πως δεν είναι πολύ δύσκολο κάποιες ομάδες να έχουν απώλειες. Ευελπιστούμε να μην είμαστε εμείς σε αυτές τις ομάδες. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην εμπιστοσύνη που έχουμε στην ομάδα μας και στις δυνατότητές της”.

Ενώ για το πρόγραμμα που θα έχουν τα Χανιά με τους δυο εκτός έδρας αγώνες στην αρχή, ο Μαναρώλης ξεκαθαρίζει πως αυτό δεν επηρεάζει τα Χανιά: “Η διαδικασία της κλήρωσης σίγουρα παίζει τη σημασία της, από εκεί και πέρα όμως με την κλήρωση ασχοληθήκαμε την πρώτη μέρα που έγινε και κάθε ένας έκανε τα σχόλιά του. Πράγματα που δεν μπορούμε όμως να επηρεάσουμε τα αφήνουμε πίσω μας και επικεντρωνόμαστε σε αυτά που μπορούν πραγματικά να επηρεάσουν την ομάδα μας”.

Ο Χόρχε Ντίας από την δική του πλευρά στάθηκε στους λόγους για τους οποίους είναι σημαντικό το καλό ξεκίνημα: “Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με τη νίκη, καθώς αυτό θα μας δώσει την απαιτούμενη ψυχολογία για τη συνέχεια των play offs. Ξέρουμε πως αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, όμως και εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για να μπούμε δυναμικά στη διαδικασία”.

Για το αν θα είναι διαφορετικά τα παιχνίδια αυτά σε σχέση με τα αντίστοιχα της κανονικής περιόδου, ο Ντίας στέκεται στις λεπτομέρειες που θα τα καθορίσουν: “Είναι πολύ διαφορετικά αυτά τα παιχνίδια και είναι δεδομένο ότι θα τα καθορίσουν οι λεπτομέρειες και η ομάδα που θα είναι πιο έτοιμη και θα εκμεταλλευτεί τις στιγμές της είναι αυτή που θα έχει το πλεονέκτημα”.

https://creta24.gr/manarolis-kai-ntias-gia-ton-agona-me-ton-ioniko-kai-ta-play-outs-videos/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button