Αθλητικά

Μαραθώνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγώνα δρόμου

Κατά την διάρκεια της ημέρας (04/12), θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Μαραθώνα. Η τροχαία επέβαλε τα μέτρα αυτά λόγω της διεξαγωγής του 6ου Αγώνα Δρόμου «MICHEL BREAL 2022».

Ειδικότερα, κατά τις ώρες 08.30΄- 12.00΄, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης των οχημάτων σε διάφορα οδικά τμήματα, του Δήμου Μαραθώνα.

Τα σημεία είναι τα εξής:

  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δημοκρατίας και Σουλίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Η κίνηση των οχημάτων προς Αθήνα θα διεξάγεται ως ακολούθως: Λ. Μαραθώνος – δεξιά Δημοκρατίας – ευθεία Αγίας Μαρίνας – δεξιά Αρχίας – δεξιά Αγίας Παρασκευής – αριστερά Λ. Μαραθώνος.
  • Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κρήτης και Δημοκρατίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα.Η κίνηση των οχημάτων προς Μαραθώνα θα πραγματοποιείται ως ακολούθως: Λ. Μαραθώνος – δεξιά Κρήτης – αριστερά Αγίας Μαρίνας – ευθεία Δημοκρατίας.
  • Λ. Σουλίου, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Μαραθώνος και Σχινιά, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Σχινιά. Η κίνηση των οχημάτων προς Δικαστικά/Σχινιά θα γίνεται ως ακολούθως: Λ. Μαραθώνος – δεξιά Κρήτης – δεξιά Αγίας Μαρίνας – αριστερά Ποσειδώνος – δεξιά Λ. Σχινιά.
  • Λ. Σχινιά, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Σουλίου έως το ύψος της συμβολής της με τον κόμβο εισόδου/εξόδου κωπηλατοδρομίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς κωπηλατοδρόμιο. Η κίνηση των οχημάτων προς Λ. Σχινιά – κωπηλατοδρόμιο θα γίνεται ως ακολούθως: Λ. Μαραθώνος – δεξιά Κρήτης – δεξιά Αγίας Μαρίνας – αριστερά Ποσειδώνος – Λ. Σχινιά.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

πηγή: creta24

marathonas-kykloforiakes-rythmiseis-logo-agona-dromoy/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button