Αθλητικά

Με οικογενειακό δείπνο έκλεισε η χρονιά της Αναγέννησης

Έχοντας κλείσει την αγωνιστική χρονιά επιτυγχάνοντας τον στόχο της παραμονής στην National League 1, η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις.

Η χρονιά έλαβε τέλος και επίσημα με οικογενειακό δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση της ομάδας στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Αναφορικά με το θέμα οι άνθρωποι της ομάδας του Αρκαλοχωρίου τονίζουν: “Οικογενειακά έκλεισε η χρόνια για την Αναγέννηση. Η ομάδα μας μαζεύτηκε στο Αρκαλοχώρι για ένα επίσημο τελευταίο τραπέζι για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024. Μάλιστα λόγω μπάλας (ΠΑΟ-ΑΕΚ) τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν επιβεβαιώνοντας το εξαιρετικό κλίμα της ομάδας.

Στο τέλος της βραδιάς, ο πρόεδρος Μανόλης Μαραγκάκης έκανε έναν γρήγορο απολογισμό για την πρώτη χρόνια της Αναγέννησης στη National League 1, αναφέροντας ότι παρ’ όλο τις ατυχίες η ομάδα απέκτησε εμπειρία για το μέλλον της στις εθνικές κατηγορίες.
Εκτός των άλλων ευχαρίστησε τόσο το ΔΣ για όλη τη στήριξη, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, το προπονητικό team αλλά και έναν-έναν τους παίκτες ξεχωριστά.
Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του μεζεδοπωλείου για τα νόστιμα εδέσματα του. Όλα ήταν υπέροχα!”.

https://creta24.gr/me-oikogeneiako-deipno-ekleise-i-chronia-tis-anagennisis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button