Αθλητικά

“Μικροψυχία από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μπράβο στον πρόεδρο του ΝΟΧ”

Ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 ανακοινώθηκε ότι εντάχθηκε στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υφυπουργείου Αθλητισμού το έργο “Επισκευή και αναβάθμιση του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων”, προϋπολογισμού 7.520.000 ευρώ.

Φτάσαμε, δηλαδή, στο τέλος μιας μακράς διαδρομής (απομένουν, πλέον, μόνο η δημοπράτηση και η υλοποίηση του έργου), στη διάρκεια της οποίας η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τη συνδρομή των Βουλευτών των Χανίων, προχώρησε αφενός στην επίλυση σειράς προβλημάτων, αλλά και διαχρονικών εκκρεμοτήτων, που απαίτησαν νομοθετικές ρυθμίσεις, και αφετέρου στην ωρίμανση των αναγκαίων μελετών και την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, προκειμένου το Κολυμβητήριο της Νέας Χώρας να εκσυγχρονιστεί πλήρως, μετά από δεκαετίες εγκατάλειψης.

Την επόμενη μέρα (Σάββατο 13 Μαΐου 2023), ο κ. Φώτης Καζάσης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει διατελέσει και διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, το μόνο που βρήκε να πει με άρθρο του στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ήταν να εγείρει ανύπαρκτα ζητήματα, για προφανείς μικροπολιτικούς λόγους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούν κατά τρόπο μικρόψυχο, εις βάρος των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας των Χανίων. Το 2015 “βούλιαξαν” την προγραμματική σύμβαση που είχα υπογράψει ως πρύτανης -τότε- του Πολυτεχνείου Κρήτης με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, εμποδίζοντας, επί της ουσίας, τη σχεδιαζόμενη αποκατάσταση του Κλειστού Κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι.

Χαίρομαι που ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Γιάννης Χίνος, με δημόσια παρέμβασή του, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, απαντώντας στον κ. Καζάση, κάνει λόγο για “ημέρα γιορτής για το Ν.Ο.Χ.” και για “ανούσια πολιτική αντιπαράθεση”, τονίζοντας ότι “τα αθλητικά έργα και κυρίως αυτά που αφορούν παιδιά δεν προσφέρονται για κομματική αντιπαράθεση, αλλά αντιθέτως πρέπει να ενώνουν τη σκέψη στο πώς θα γίνουν και όχι στο πώς θα δημιουργήσουμε πρόβλημα”.

Όλους εκείνους που προτάσσουν το κομματικό συμφέρον από το συλλογικό καλό, επιχειρώντας να μας γυρίσουν στο καταστροφικό παρελθόν, τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών των Χανίων. Προχωράμε μπροστά, με γνώση και τόλμη, με πράξεις και έργα, γιατί τα Χανιά αξίζουν ακόμα περισσότερα».

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

“Μικροψυχία από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μπράβο στον πρόεδρο του ΝΟΧ”

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button