Αθλητικά

Μπαίνει πετρέλαιο στο κολυμβητήριο… Οι εργασίες ανακατασκευής πότε θα αρχίσουν;

Στο “Διαύγεια” δημοσιεύτηκε η απόφαση για την καταβολή έκτακτης επιχορήγησης στο ΕΑΚ Χανίων, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την προμήθεια πετρελαίου στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην απόφαση, “εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 50.000 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Ειδικού Φορέα 1021-203, αναλυτικού λογαριασμού εξόδων 2310802046, οικονομικού έτους 2022, για την καταβολή στον φορέα ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ ως έκτακτη επιχορήγηση οικονομικού έτους 2022”.

Ολο το ποσό, όπως προαναφέρθηκε, θα δοθεί για την προμήθεια πετρελαίου στο κολυμβητήριο Χανίων, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, τα ερωτήματα όλο και πληθαίνουν για το πότε επιτέλους θα δημοπρατηθεί το έργο της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου στη Νέα Χώρα. Κανονικά, θα έπρεπε, όπως είχε γίνει αναφορά και στην παρουσίαση του έργου πριν από λίγους μήνες, ο ανάδοχος να έχει βγει και σήμερα να μιλάμε για έναρξη της α’ φάσης των εργασιών.

Η παρουσίαση είχε γίνει στα τέλη του περασμένου Μαΐου (δείτε ΕΔΩ), ωστόσο από εκεί και πέρα και με δεδομένο ότι είχαν ολοκληρωθεί οι μελέτες από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, θα περίμενε κανείς ότι θα είχαν γίνει κάποια βήματα.

Στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, Άρης Παπαδογιάννης, είχε τονίσει ότι η έκπτωση του Δ.Σ. του ΝΟΧ δεν επηρέαζε τις διαδικασίες (δείτε ΕΔΩ), εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι εντός του μηνός θα εκδιδόταν η οικοδομική άδεια, ώστε κατόπιν να προχωρήσει το Υπουργείο στη δημοπράτηση.

Τελικά, όλα δείχνουν ότι έχουμε κολλήσει στην… έκδοση της οικοδομικής άδειας. Μήπως κάποιοι τελικά δεν θέλουν να προχωρήσει η ανακατασκευή του κολυμβητηρίου στη Νέα Χώρα; Μήπως η διαδικασία αυτή επηρεάζεται από άλλα έργα στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται το κολυμβητήριο; Μήπως κάποιοι θέλουν να ανοίξει ο δρόμος για το κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι και να το διαχειριστούν οι ίδιοι; Απλά ερωτήματα που ζητούν τις δικές τους απαντησεις…

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Μπαίνει πετρέλαιο στο κολυμβητήριο… Οι εργασίες ανακατασκευής πότε θα αρχίσουν;

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button