Αθλητικά

Μπαίνει σε… ρυθμούς play outs

Την δεύτερη και τελευταία ημέρα της ξεκούρασής τους από την μίνι προετοιμασία για τα play outs απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, οι οποίοι από αύριο (10/3) επιστρέφουν στις προπονήσεις ενόψει των play outs, με αρχή τον αγώνα του Σαββάτου με την Κηφισιά στην Καισαριανή.

Έχοντας πάρει τις αναγκαίες ανάσες, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επιστρέφουν στις προπονήσεις την Κυριακή το πρωί στις 11, οπότε και θα συνεχιστεί η προετοιμασία τους για τους αγώνες των play outs, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής που στέλνει την κρητική ομάδα να αντιμετωπίσει την Κηφισιά στην Αθήνα, στον πρώτο από τους τρεις αγώνες που θα δώσει ο Όμιλος μακριά από την έδρα του.

Προσώρας το πρόγραμμα των αγώνων κατάταξης δεν έχει ανακοινωθεί, κάτι που θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα όταν τελεσιδικήσει η υπόθεση του Βόλου με την Κηφισιά, με τους αγώνες πάντως να ορίζονται Σάββατα.

Μετά τον πρώτο αγώνα με την Κηφισιά θα ακολουθήσει η διακοπή λόγω των αγώνων της Εθνικής, κάτι που σημαίνει πως ο Δέλλας θα έχει ακόμα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του προκειμένου να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία οι τραυματίες και κυρίως ο Νέιρα να αποθεραπευτεί, προκειμένου να επιστρέψει και αυτός στη διάθεση του προπονητή του, ώστε να τον υπολογίζει για τη συνέχεια της διαδικασίας.

Την Κυριακή αναμένεται ο Τοράλ να δοκιμάσει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, ώστε να τον υπολογίζει ο Δέλλας για τον αγώνα του Σαββάτου, από τον οποίο θα απουσιάσει δεδομένα ο Τοράρινσον που είναι τιμωρημένος, με τον Αμπάντα να είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει.

Στις πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας ο Δέλλας θα κάνει τις δοκιμές του για τον αγώνα με την Κηφισιά, στον οποίο θέλει η ομάδα του να πάρει τη νίκη, κάτι που δεν είχε καταφέρει ο ΟΦΗ στους δυο αγώνες της κανονικής περιόδου. Ξεκινώντας με τρίποντο η κρητική ομάδα θα διώξει από νωρίς την όποια πίεση υπάρχει για την αποφυγή του υποβιβασμού και θα θέσει τις βάσεις για να κατακτήσει την πρώτη θέση των play outs.

https://creta24.gr/bainei-se-rythmous-play-outs/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button