Αθλητικά

Μ. Μπούσης: “Όλα γίνονται για να συσπειρώνουμε τους φιλάθλους μας”

Για τη βράβευση της ΠΑΕ ΟΦΗ ως Sports Club of the year για τρίτη φορά, αλλά και τις διακρίσεις που είχε η κρητική ΠΑΕ στα Sports Marketing Awards 2024 μίλησε ο Μιχάλης Μπούσης.

Ο επικεφαλής της διοίκησης αναφέρθηκε σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή, αλλά και το νόημά της, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με τις καμπάνιες ή την στρατηγική στο μάρκετινγκ. Έχουν να κάνουν με το να συσπειρώνουμε τους φιλάθλους μας για κάτι μεγαλύτερο απ’ όλους μας: Για τον ΟΦΗ”.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: «Η βράβευση ως SPORTS CLUB OF THE YEAR, δεν είναι απλά ένα τρόπαιο, αλλά συμβολίζει το τι μπορούμε να πετύχουμε μέσα από τις συνέργειες με αξιόλογους και αξιόπιστους συνεργάτες. Το BLACK FLAME RISING αποτελεί ισχυρό αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία του ΟΦΗ, η οποία καταγράφηκε για πρώτη φορά στα χρονικά και θ’ αποτελέσει παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές φιλάθλων της ομάδας μας. Δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνεργασία με την 24MEDIA PRODUCTIONS και τον Δημήτρη Μάρη, με τον οποίο μοιραστήκαμε τ’ όραμά μας για κάτι μοναδικό στα χρονικά του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ήταν μία σειρά που έφερε κοντά την κοινότητα των φιλάθλων του ΟΦΗ, όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά όπου υπάρχει υποστηρικτής της ομάδας μας, μέσα από την μετάδοσή της από τον COSMOTE TV και το SPORT24. Στο τέλος της ημέρας όλα γίνονται για τον αγνό φίλαθλο που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Τον κόσμο με την πρωτοφανή του παρουσία, στο γήπεδό μας για την παρουσίαση της φανέλας μας, μαζί με την COSMOSSPORT και την PUMA τον περασμένο Αύγουστο. Η ενέργεια που φέρνει ο κόσμος και η αφοσίωσή του αποτελεί καύσιμο για εμάς.

Όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με τις καμπάνιες ή την στρατηγική στο μάρκετινγκ. Έχουν να κάνουν με το να συσπειρώνουμε τους φιλάθλους μας για κάτι μεγαλύτερο απ’ όλους μας: Για τον ΟΦΗ. Έχει να κάνει με το να μοιραζόμαστε όλοι μαζί τη χαρά της νίκης και τα σκληρά μαθήματα στις ήττες. Αυτά δημιουργούν αναμνήσεις που διαρκούν για μία ολόκληρη ζωή».

https://creta24.gr/m-bousis-ola-ginontai-gia-na-syspeironoume-tous-filathlous-mas/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button