Αθλητικά

Μ. Παντελλίδης: “Τα επόμενα 24ωρα η εικόνα της πισίνας θα είναι και πάλι στα φυσιολογικά επίπεδα”

Με αφορμή την αλλοίωση που προκλήθηκε στο χρώμα του νερού της μεγάλης πισίνας, στο κολυμβητήριο του Λίντο, γεγονός που έφερε ανησυχία σε γονείς και αθλούμενους, ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) Μένανδρος Παντελλίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
“Μετά την προγραμματισμένη ενέργεια καθαρισμού του πυθμένα της πισίνας, προκλήθηκε αλλοίωση, στο χρώμα του νερού.
Αυτό είχε να κάνει αφ’ ενός μεν με τον καθαρισμό του πυθμένα, αφ’ ετέρου με την βλάβη στην παροχή του νερού της ΔΕΥΑΗ, που είχε σαν συνέπεια, να πέσει η στάθμη του νερού, με αποτέλεσμα, να μην γίνεται υπερχείλιση και σωστό φιλτράρισμα.
Η αντίδραση μας, ήταν άμεση. Έγιναν οι απαραίτητες μετρήσεις και ήταν στα επιτρεπτά επίπεδα.  Εκκρεμούν τα αποτελέσματα, στις χημικές αναλύσεις, τα οποία τα περιμένουμε. Έχουμε δώσει εντολή για αναλύσεις και σε εξωτερικούς συνεργάτες, για να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα.
Επίσης καθημερινά γίνεται καθαρισμός στον πυθμένα της πισίνας, με την ειδική σκούπα. Εκτιμώ ότι στα επόμενα 24ωρα, η εικόνα της πισίνας, θα είναι και πάλι στα φυσιολογικά, επίπεδα. Από την πρώτη στιγμή έχουμε ενημερώσει την ΠΕΚΥΚ-Ρ και τα σωματεία, για τις ενέργειες μας.
Οι ειδικοί μας ενημέρωσαν, ότι δεν συντρέχουν λόγοι, ανησυχίας. Για μας, πάνω από όλα, είναι η ασφάλεια και η υγιεινή των αθλητών και των πολιτών που χρησιμοποιούν την πισίνα.”

https://creta24.gr/m-pantellidis-ta-epomena-24ora-i-eikona-tis-pisinas-tha-einai-kai-pali-sta-fysiologika-epipeda/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button